Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Megnövelt állatjóléti támogatások: megjelent a módosított rendelet

2012. november 8., 11:15

Megjelent az állatjóléti támogatásról szóló 139/2007 rendelet módosítása, a 111/2012. (X.29.)VM rendelet, amely az első és második negyedévre szóló, megemelt támogatás ez évi kifizetéséről is rendelkezik. A jogszabály-módosítás a Magyar Közlöny 143. számának 24614-20618. oldalain található, amely október 29-én jelent meg.

A baromfiágazatot érintő kormányzati döntések révén az idén 4 milliárdról 4,8 milliárd forintra növekszik az állatjóléti támogatások összege, amelyből - előrehozott kifizetéssel - 2,7 milliárd forintot még az idén megkaphatnak a termelők első és második negyedéves támogatásként. A kormány korábbi döntése tette lehetővé, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) az első és a második negyedéves állatjóléti támogatási összeget még ez évben kifizethesse, míg a további pénzekhez jövőre juthatnak hozzá a jogosultak.

A nemrég megjelent, módosított rendelet a következő linkre kattintva tekinthető meg.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat