Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Milyen szerepet töltenek be a húsok a táplálkozásban? - Konferencia az MTA-n

2016. november 16., 10:29

A húsok humán táplálkozásban betöltött szerepéről tartanak konferenciát november 24-én a Magyar Tudományos Akadémián. A konferencia szervezésében a Baromfi Termék Tanács (BTT) is részt vesz. Az esemény fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

„A Hús szerepe a modern táplálkozásban” címmel rendeznek konferenciát november 24-én a Magyar Tudományos Akadémián. A konferencia fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter lesz.
Az eseményen szó lesz a húsfogyasztási trendekről, illetve a húsok jelentőségéről az egészséges táplálkozásban és a gasztronómiában. Előadások hangzanak el a húspiaci folyamatokról és a marketingkérdésekről is.

A konferencia programja itt nyitható meg.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat