Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Módosul a Tojásszövetség alapszabálya - Szeptember 17-ig jelezhetők az észrevételek

2020. szeptember 11., 12:29

Szeptember 17-ig lehet benyújtani a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége alapszabályának módosítására irányuló észrevételeket és javaslatokat – hívja fel a figyelmet a szervezet. A szövetség szeptember 24-én tartja éves közgyűlését, amelyen videókonferencia útján nem lehet részt venni.

A Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége szeptember 24-én Kerekegyházán tartja éves rendes közgyűlését, amelyen napirendi pontként szerepel az alapszabály módosítása is. A módosítással kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat legkésőbb szeptember 17-én 12 óráig lehet jelezni a molnar__pont__gyorgyi__kukac__magyarbaromfi__pont__hu e-mail címen.

A szövetség felhívja a figyelmet arra, hogy a közgyűlési részvételi szándékot legkésőbb  szeptember 21-én 12:00 óráig lehet bejelenteni a kristof__pont__beata__kukac__magyarbaromfi__pont__hu  e-mail címen. A közgyűlésen videókonferencia útján történő megjelenés nem lehetséges. Amennyiben valaki személyesen nem tud részt venni az ülésen, egy meghatalmazási formanyomtatványon a képviseletre fel kell hatalmaznia egy kollégáját, szakmabeli  barátját, rokonát vagy jó ismerősét.

A helyszínen ügyvéd ellenőrzi majd a meghatalmazások formai, jogi megfelelőségét. Csak eredeti aláírásokkal fogadható el a meghatalmazás (fénymásolat, vagy részbeni másolat nem). Fontos a meghatalmazó személye (minősége – cégjegyzék szerinti jogosultsága,  személyi adatai), a meghatalmazás tárgya, valamint a meghatalmazott személy (személyi adatai), és két tanú ellenjegyzése is. Amely cégnél a cégjegyzékben változás történt az elmúlt két-három hétben, annak képviselőjének magával kel hoznia a módosított okiratot is.

A jelenlévők személyi azonosságát szintén ügyvéd ellenőrizi majd, ezért a szövetség kéri, hogy senki ne felejtse el magával hozni és a regisztrációnál előkészíteni személyazonosságát igazoló okmányát. Miután a regisztráció időt vesz igénybe, legkésőbb 9.30-ig meg kell érkezni a helyszínre.

A járványügyi helyzet miatt a szövetség kéri, hogy maszkot, illetve a jelenléti ív aláírásához gumikesztyűt mindenki vigyen magával.

A közgyűlési meghívó innen is elérhető.

Alapszabály-módosítás a változások jelzése nélkül.

Alapszabály-módosítás a változások nyomonkövetésével.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat