Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Munkarendi változások a BTT-nél - A járványtól függetlenül is be kell tartani a támogatás-igénylésekkel összefüggő határidőket

2020. március 24., 13:54

A kialakult járványügyi helyzet miatt a Baromfi Termék Tanács (BTT) munkatársai e héten nem tartózkodnak a budapesti irodában, a jövő héten pedig munkavégzésük csupán ügyeleti jelleggel, kizárólag az otthon el nem látható papírmunkákra korlátozódik. A BTT munkatársai ugyanakkor  e-mailben továbbra is elérhetők maradnak. A terméktanács egyúttal az állatjóléti támogatás kapcsán felhívja tagjai figyelmét, hogy a kronavírus-járványtól függetlenül be kell tartani a fontos benyújtási határidőket.

A BTT tájékoztatja tagjait, hogy az elmúlt héten postázta a kapacitásfelmérő adatlapokat, amelyek várhatóan e héten megérkeznek a címzettekhez. Fontos ugyanakkor tudni, hogy a járványügyi korlátozások miatt az ügyintézés lassulhat, ezért a terméktanács kéri, hogy a kapacitásfelmérő lapokat mindenki POSTAFORDULTÁVAL - az adatok ellenőrzése/javítása után aláírva - küldje vissza a BTT címére.

Emellett a terméktanács felhívja a jogosultak figyelmét, hogy a IV. negyedéves (2020.01.16 - 2020.04.15.) kifizetési kérelmek Szakmai Ellenőrzési Lapjainak (N0820) beadását is mielőbb kezdjék meg. A beadás határideje a BTT-hez 2020.04.25.

A beérkezett  kapacitásfelmérő adatlapok alapján a BTT folyamatosan állítja ki és postázza a támogatási kérelem (N0844) mellékleteként beküldendő kapacitásigazolásokat.

A 2020/2021-re vonatkozó támogatási kérelmek (N0844) beadási határideje az illetékes kormányhivatalokhoz 2020.04.15. A IV. negyedéves kifizetési kérelem (N0818) és csekély összegű támogatási kérelem (N0819) beadási határideje a kormányhivatalokhoz 2020.04.30.

A BTT kéri tagjait, hogy a dokumentumokat e határidőkig feltétlenül adják postára. A szükséges mellékletek később hiánypótlásként is benyújthatók.

A szükséges dokumentumok a BTT honlapján  is elérhetők: https://mbtt.hu/dokumentumok/11_2019_iv_1_am_rendelet_baromfi_agazat_allatjoleti_tamogatasa.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat