Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Nagy István: meg kell találni a válaszokat a XXI. századi kihívásokra

2020. július 31., 09:08

Az agrár-felsőoktatás integrációjával a XXI. század kihívásaira keresi a válaszokat a megújuló Szent István Egyetem - közölte Nagy István agrárminiszter Gödöllőn.

Nagy István abból az alkalomból beszélt erről, hogy augusztus 1-jén az Eszterházy Károly Egyetem gyöngyösi Károly Róbert kampusza és a Pannon Egyetem Georgikon Kara beolvad a Szent István Egyetembe, valamint a Kaposvári Egyetem és a Szent István Egyetem egy szervezetben működik tovább. "Tudás nélkül nem lehetünk sikeresek" - mondta, hozzátéve, az agrárium sikere azon múlik, hogyan sikerül új struktúrában ötvözni a hagyományokat. A tudományterületek integrálása szükséges ahhoz, hogy sikerüljön megoldásokat találni a kihívásokra.

Az átalakítással azt szeretnék elérni, hogy egyre több fiatal akarjon agrármérnök lenni, "elhivatott szolgája" a magyar mezőgazdaságnak. Az integrációba nemcsak egyetemeket, hanem agrár-kutatóintézeteket is bevontak, így késztetve az oktatókat és kutatókat a gyakorlatban felvetődő problémák közös megoldására.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat