Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

NÉBIH-tájékoztatók a koronavírus-járványban

2020. március 24., 07:23

Tematikus tájékoztatókat készít és támogató szemlékkel segíti a vállalkozások biztonságos működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a koronavírus-járványban.

A hivatal az eredményes védekezés érdekében számos útmutatót állított össze, amely megtalálható a Nébih tematikus oldalán. A tájékoztatókban gyakorlati tanácsok olvashatóak többek között állattartóknak, élelmiszer-forgalmazó létesítmények, vendéglátóipari és közétkeztetési létesítmények, valamint a helyi piacok üzemeltetőinek. Az aloldal tartalma folyamatosan bővül, valamint a beérkezett kérdések, észrevételek alapján az egyes tájékoztató anyagok is kiegészítésre kerülnek.

A hivatal szakemberei a klasszikus hatósági ellenőrzések helyett elsődlegesen úgynevezett támogató szemléket tartanak, amelyek fokozottan kitérnek a higiéniai szempontokra, a koronavírussal kapcsolatos problémák feltárására, a megoldások közös keresésére. Ezen szemlék elsődleges célja a szakmai tanácsadás.

A NÉBIH március 19-től – a koronavírus-fertőzés terjedésének mérséklése érdekében, visszavonásig – új intézkedéseket vezetett be személyes ügyfélfogadási rendjében is.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat