Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Október 19-én közgyűlést tart a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége

2021. október 4., 10:40

Október 19-én tartja éves rendes közgyűlését a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége. A részvételi szándékot október 15-ig lehet jelezni.

A közgyűlés pontos időpontja: október 19. (kedd) 10.00 óra

Az ülés helye: Kunsági Major, Kerekegyháza, Kunpuszta 76. (GPS: É46°55´59.61´´ - K19°25´19.23´´)

Határozatképtelenség esetén a közgyűlés új időpontja október 19. 10.30 óra, azonos helyszínen, azonos napirenddel.

A közgyűlésen videókonferencia útján történő megjelenés nem lehetséges. Amennyiben valaki személyesen nem tud részt venni, meghatalmazhatja a képviseletre kollégáját, szakmabeli barátját, rokonát vagy ismerősét. A meghatalmazások formai, jogi követelményeinek való megfelelést ügyvéd ellenőrzi.

Csak eredeti aláírásokkal fogadható el a meghatalmazás (fénymásolat, vagy részben másolat nem). Fontos a meghatalmazó személye (minősége, cégjegyzék szerinti jogosultsága, személyi adatai), mire szól a meghatalmazás, valamint a meghatalmazott személy (személyi adatai), két tanú ellenjegyzése. Amely cégnél a cégjegyzékben változás történt az elmúlt 2-3 hétben, a képviselőnek magával kell hoznia a módosított okiratot is.

A jelenlévők személyi azonosságát szintén az ügyvéd ellenőrzi majd. A szövetség kéri a közgyűlés résztvevőit, hogy hozzák magukkal és a regisztrációnál készítsék elő személyazonosságukat igazoló okmányaikat, illetve koronavírus elleni védettségről szóló igazolásukat. (A közgyűlés idején a koronavírus elleni aktuális intézkedések lesznek irányadók).

Miután a regisztráció időt vesz igénybe, a szövetség kéri, hogy a résztvevők legkésőbb 9.30-ig érkezzenek meg a helyszínre. A részvételi szándékot legkésőbb október 15. 12:00 óráig kell jelezni a kristof__pont__beata__kukac__magyarbaromfi__pont__hu  email címen.

A közgyűlés részletes meghívója innen tölthető le.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat