Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Online regisztráció a BTT-ben: február 20-a a határidő

2021. február 17., 16:16

Február 20-án jár le a határidő a Baromfi Termék Tanács (BTT) közelmúltban indult, új online regisztrációs rendszerében. A BTT kéri, hogy a regisztrációs lapot február 20-ig mindenki jutassa el a szervezet postacímére, illetve fizesse be a tagszövetségi regisztrációs díjakat is.

A Baromfi Termék Tanács online regisztrációs felülete február 5-én indult el a regiszter.mbtt.hu weboldalon. A BTT szintén február 5-én e-mailben küldte meg tagjainak a bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Amennyiben az e-mail nem érkezett meg, illetve nem sikerült a belépés, vagy problémája merült fel a regisztráció során, a terméktanács kéri, hogy az érintettek hívják a 06-70-610-2211-es telefonszámot, vagy e-mailben jelezzék s problémát az admin__kukac__magyarbaromfi__pont__hu <mailto:admin__kukac__magyarbaromfi__pont__hu>  e-mail címen.

Amennyiben valaki tavaly nem rendelkezett érvényes tagsággal a BTT-nél, úgy a regiszter oldalon a "Jelentkezés új Tagnak" gombra kattintva kezdheti meg a regisztrációt.

A regisztráció határideje: 2021.02.20.

A BTT kéri, hogy az online regisztráció végeztével e határidőig a rendszer által generált regisztrációs lapot kinyomtatva és aláírva mindenki juttassa el a BTT postacímére (1392 Budapest 62.Pf. 292.), illetve fizesse be a tagszövetségenként 20 ezer forintos regisztrációs díjat a 10402166-21634819-00000000 számú bankszámlaszámra.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat