Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Polgári kezdeményezés és aláírásgyűjtés a vidéki megélhetés támogatása érdekében

2023. január 20., 10:20

Európai polgári kezdeményezés indult el az Európai Unió vidéki térségeinek és élelmezésbiztonságának védelme érdekében. A kezdeményezés sikeréhez az uniós tagországokban egymillió aláírást kell összegyűjteni. Az aláírást a cikkben található linken online módon is be lehet küldeni.

Az Európai Baromfi-feldolgozó és -kereskedők Szövetségével (AVEC) tájékoztatta tagjait, hogy polgári kezdeményezés indult azzal a céllal, hogy az EU vidéki térségeit és élelmezésbiztonságát meg lehessen védeni. A kezdeményezés arra kéri az EU-t, hogy tegye naprakésszé a vidékre vonatkozó kötelezettségvállalásait, és vegye figyelembe, hogy fokozni kell az élelmezésbiztonságot, biztosítani kell a mezőgazdasági termékellátást és meg kell védeni a vidéki életmódot.

A kezdeményezés sikere érdekében egymillió ellenőrzött aláírást kell összegyűjteni. Az aláírások elektronikusan innen küldhetők be.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat