Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Rangos díjat nyert a Magyar Tojásszövetség rEGGelem kampánya

2021. november 24., 16:42

Elnyerte a Magyar Public Relations Szövetség PR Excellence Award Arany díját a Magyar Tojásszövetség rEGGelem kampánya.

Magyar Tojásszövetség rEGGelem edukációs TikTok kampánya elnyerte a Magyar Public Relations Szövetség PR Excellence Award Arany díját influencer együttműködés kategóriában. A szórakoztatva edukáló rEGGelem programot 2019-ben indította el a Tojásszövetség, hogy a reggeli nélkül iskolába induló diákok improvizációs társulat vezetésével rendhagyó tanórán beszélgessenek a teljes értékű reggelizés fontosságáról, azon belül is a tojás jótékony hatásairól.

A koronavírus helyzet miatt 2020-ban nem mehette vissza az iskolákba, így a program a célcsoport legnépszerűbb platformjára, a TikTokra került. A kategóriazsűri elnöke, a Magyar Posta szóvivője, Panulin Ildikó külön kiemelte, hogy a programot a kovid helyzet még erősebbé tette, és a rendelkezésre álló keretekből szép eredményeket sikerült elérni.

A rEGGelem kampány kisvideója itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat