Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Sikeres AVEC-közgyűlés Budapesten

2019. október 9., 12:04

Minden korábbinál nagyobb és magasabb színvonalú közgyűlést tartott a Baromfi Termék Tanács (BTT) szervezésében az Európai Baromfi Vágó- és Feldolgozó Üzemek Szövetsége (AVEC) október 3-6. között Budapesten.

Október 3-6. között 62. közgyűlését tartotta Budapesten az AVEC, amely az uniós tagországok baromfi-feldolgozói érdekképviseleti szervezeteként működik. A magyarországi rendezvénynek a Marriot Hotel adott otthont. A közgyűlésen csaknem valamennyi meghatározó európai baromfivágó- és feldolgozóüzem képviseltette magát, és minden korábbinál nagyobb létszámú regisztrált résztvevő volt jelen. Az eseményre 18 országból összesen 276 regisztrált ágazati szereplő érkezett, és a programsorozaton a hazai baromfiszektor vállalkozásainak jelentős része is részt vett.

A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitotta meg, és a programot számos további színvonalas előadás, illetve szekcióbeszélgetés színesítette . A résztvevők értékelése szerint az AVEC budapesti közgyűlése szakmai és szervezési szempontból  minden korábbinál magasabb színvonalat ért el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat