Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Szakmai fórum a fenntartható együttműködésekről a Közép-Duna Menti Kiemelt Térségben

2024. július 9., 10:05

Fenntartható együttműködések a Közép-Duna Menti Kiemelt Térségben címmel szakmai fórumot szervez július 17-én Dunaföldváron a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség (KDMFÜ) Nonprofit Kft., a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Szociális Farm Szövetség.

A rendezvény célja, hogy a hamarosan megjelenő felhívás - a KAP-RD50-1-24 kódszámú pályázat - hírét minél több, térségi piaci szereplőhöz, illetve szociális és civil szervezethez eljuttassa – közölte a NAK. Ennek érdekében július 17-én Dunaföldváron tájékoztató esemény keretében bemutatják a hátrányos helyzetűeket foglalkoztató, jelentős társadalmi hatást generáló helyi közösségek – például a szociális farmok és szociális szövetkezetek – tevékenységeit. A szakmai program részeként bemutatkozik a KDMFÜ Nonprofit Kft., valamint két, elismert jógyakorlatot is megismerhetnek a résztvevők.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat