Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Szalmonellózis elleni védekezés: megjelent a nyomtatvány a Nébih honlapján - Augusztus 15-ig kell beadni a kérelmeket

2022. július 4., 16:37

Megjelent a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az a nyomtatvány, amely az egyes állatbetegségek – így a szalmonellózis - elleni védekezést célzó nemzeti programok 2021-es és 2022-es költségtérítéséhez szükséges. A formanyomtatvány augusztus 15-ig kell benyújtani.

A 106. számú, június 30-i dátumozású Magyar Közlönyben jelent meg az agrárminiszter 17/2022. (VI. 30.) rendelete az egyes állatbetegségek és zoonózisok felszámolására, az ellenük való védekezésre és figyelemmel kísérésükre irányuló nemzeti programok 2021. és 2022. évi finanszírozásának szabályairól és egyes agrártámogatási tárgyú rendeletek módosításáról. A rendelet a szalmonellózis és a madárinfluenza elleni védekezésre is kiterjed.

A Nébih oldalán megjelent az a nyomtatvány, amely a költségtérítés igénybevételéhez szükséges. A formanyomtatványt a 2021-es teljes évre és a 2022 január-júliusi hónapokra együttesen kell benyújtani augusztus 15-ig.

A formanyomtatvány innen tölthető le.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat