Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Szeptember 24-én éves közgyűlést tart a Tojásszövetség - Maszk és gumikesztyű is kell a részvételhez

2020. szeptember 10., 12:00

Szeptember 24-én tartja éves rendes közgyűlését a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség). A részvételi szándékot szeptember 21-ig lehet jelezni. A Tojásszövetség a járványügyi helyzet miatt kéri, hogy a tagok a részvételhez maszkot és gumikesztyűt hozzanak magukkal.

A szeptember 24-i kerekegyházi közgyűlés értékeli a 2020-as madárinfluenza-helyzetet, illetve foglalkozik a 2019-es tevékenységről és költségvetésről, valamint a 2020-as tervezésről szóló beszámolókkal. Napirendre kerülnek az alapszabályt módosító javaslatok is.

A részvételi szándékot legkésőbb szeptember 21-én 12:00 óráig lehet jelezni a kristof__pont__beata__kukac__magyarbaromfi__pont__hu e-mail címen. A Tojásszövetség kéri, hogy a tagok a járványügyi helyzet miatt maszkot, illetve - a jelenléti ív aláírásához - gumikesztyűt hozzanak magukkal.

A teljes közgyűlési meghívó itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat