Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Szeptember 28-án tartja közgyűlését a Magyar Pulykaszövetség

2020. szeptember 14., 09:58

Szeptember 28-án tartja közgyűlését a Magyar Pulykaszövetség. A részvételi szándékot legkésőbb szeptember 23-ig lehet jelezni.

A közgyűlés foglalkozik a helyes antibiotikum-felhasználással az európai és a hazai jogrendben, illetve az állatjóléti támogatások igénylési változásaival. Napirenden szerepel a termékpálya alap helyzete és a szövetség marketingmunkája is. Emellett szó lesz a tavalyi termelési eredményekről, a 2020-as ágazati tervekről és az időközi tisztújítási kérdésekről is.

A szövetségek vezetése a koronavírus-járvány miatt felhívja a tagok figyelmét, hogy a közgyűlésen az alapvető járványvédelmi előírások betartásával vegyenek részt. Előzetesen regisztráljanak a rendezvényre, a helyszínen viseljenek maszkot, illetve egymás között tartsanak megfelelő távolságot. A részvételi szándékot legkésőbb szeptember 23-ig kell jelezni a titkarsag__kukac__magyarbaromfi__pont__hu címre.

A közgyűlési meghívó itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat