Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Tájékoztatás járványügyi helyzet kapcsán kialakult változásokról!

2020. március 16., 13:31

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány erősödése, illetve a hétvégén elrendelt újabb kormányzati korlátozó intézkedések miatt a meghirdetett szövetségi közgyűlések ELMARADNAK! A helyzet bizonytalanságára való tekintettel egyelőre új közgyűlési időpontot nem tudunk meghatározni.

Továbbá értesítjük, hogy a járványügyi helyzet várhatólag az állatjóléti támogatás igénylésének rendjét is érinteni fogja. Ezzel kapcsolatban az egyeztetéseket a szaktárcával és a Magyar Államkincstárral megkezdtük.

A várható változások sorába beleértendő a 2019-2020-as támogatási év IV. negyedévének kifizetése (e negyedév kifizetési kérelmeit a jelenlegi szabályozás szerint 2020. április 30-ig kell majd postára adni), illetve a 2020-2021-es teljes támogatási évre vonatkozó támogatási kérelmek benyújtása (ezeket a jelenleg érvényes szabályozás szerint 2020. március 20. és április 15. között kell beadni.) A fejleményekről a Baromfi Termék Tanács honlapján (https://mbtt.hu/) tud majd tájékozódni!

Kérjük, hogy a honlap tartalmát rendszeresen kísérje figyelemmel!

BTT

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat