Táplálkozásmarketing konferencia Debrecenben
2015. október 30., 11:10
Nemzetközi táplálkozásmarketing konferenciát rendeznek november 11-én Debrecenben. Az eseményen többek között szó lesz a rövid ellátási láncokról, a sikeres vállalati stratégiákról és a tudatos táplálkozásról.
„A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot” – ezzel a mottóval rendezik meg november 11-én Debrecenben a XI. nemzetközi táplálkozásmarketing konferenciát.
Az eseményen a következő témákról lesz szó:
- A nyílt innováció alkalmazásának és a fogyasztó bevonásának lehetőségei az élelmiszeriparban
- Egészségmagatartás, tudatos táplálkozás és funkcionális élelmiszerek
- A komplex egészségértelmezés hatása a piaci innovációra
- Mitől lehet sikeres egy vállalati stratégia? Me-too vagy me-only termékek? Fenntarthatóság? Fogyasztó-vezérelt termékfejlesztés?
- Rövid ellátási láncok, élelmiszerpazarlás és az ökológiai lábnyom kapcsolata
- A digitális világ kihívásai és a vállalati innovációra gyakorolt hatása
A konferencia meghívója itt tölthető le.