Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Új agrárkamarai választások: már százezren regisztráltatták magukat

2012. november 14., 08:28

Az új Nemzeti Agrárkamarában már 100 ezren nyilvántartásba vetették magukat - közölte Győrffy Balázs, az agrárkamara megbízott elnöke. A tisztségviselők megválasztásában azok vehetnek részt, akik november 30-ig regisztráltatják magukat.

A megbízott elnök emlékeztetett: az új agrár-köztestületnek - amely a kamarai tisztségviselők megválasztása után várhatóan a jövő év tavaszán kezdi meg működését - minden agrárgazdasági szereplő alanyi jogon tagja lesz. A tisztségviselők megválasztásában azonban csak azok vehetnek részt, akik november 30-ig regisztrálnak a kamara honlapján, és befizetik az 5000 forintos regisztrációs díjat is. A megbízott elnök mintegy 300-400 ezer közé teszi a megalakuló új köztestület tagjainak végleges létszámát.

Győrffy Balázs arról is tájékoztatott, hogy az agrárkamara honlapján e-mail címmel regisztrálók november 15-től ingyenesen vehetik igénybe az agrárkamara újonnan indított elektronikus szolgáltatását, a hetente frissülő Kamarai Piacfigyelőt. Ez az elektronikus hírlevél a növénytermesztési és állattenyésztési ágazatok aktuális piaci információit gyűjti össze a gazdák számára.

Horváth Ákos, az elnöki kabinet tagja beszámolt arról, hogy a kamara több új szolgáltatást is bevezet, hogy tagjai versenyképességét támogassa. Ezért piaci és szakmai információkkal is ellátják a tagokat, és a jövőben közérthető szakkönyveket is szeretnének kiadni.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat