Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Új uniós Közös Agrárpolitika: kiadványt állított össze a NAK

2023. február 3., 09:06

Kiadványt jelentetett meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) 2023-2027 közötti változásairól.

A Közös Agrárpolitika 2023-tól kezdődő időszakát Magyarország Stratégiai Terve alapozza meg, amely 2027-ig szabályozza a támogatások feltételrendszerét. A tervet az Európai Bizottság 2022. november 7-én fogadta el. Ez azt jelenti, hogy a finanszírozási források 2023-tól rendelkezésre állnak a magyar agrárium számára, másrészt pedig, hogy a kormány által abban foglalt célok és intézkedések alkalmasak a bizottsági elvárások teljesítésére.

Az uniós előírásoknak megfelelően a korábbiakhoz képest jelentősebb szerepet kapott a fenntarthatóság az új agrárpolitika kialakításában, amely a támogatásokkal kapcsolatban is változásokat vont maga után – húzta alá a NAK. A Közös Agrárpolitika 2023-2027 kiadványban az új támogatási rendszert és a rendelkezésre álló pénzügyi kereteket foglalták össze a könnyebb áttekintés érdekében. A KAP szabályozását és támogatási lehetőségeit részletesen bemutató tájékoztató kiadványok is hamarosan elérhetőek lesznek a NAK portálon.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat