Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Újabb inkubációs programot indított startupok számára az agrárkamara

2020. október 7., 08:54

Elindult a közelmúltban az agrárkamara TechLab elnevezésű második agrár-startup inkubátor programja, amely piacképes innovációkkal igyekszik segíteni az agrárium hatékonyságnövelését.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Design Terminal által közösen indított program célja a mezőgazdasági hatékonyságot növelő megoldások felkarolása, valós környezetben tesztelése, alkalmazása, a hazai gazdálkodók mindennapjaiba beépítése. A szeptember közepén indult inkubációs program első szakaszában 17 startup csapat vett részt.

A kiválasztási tábort követően 20 pilot projekt indulhat az startupok és a nagyvállalatok között, amelyet folyamatos segítő munka kísér a program 3 hónapos időtartama alatt – közölte a NAK. Az induló projektek 20 új agrárszolgáltatás lehetőségét alapozzák meg, ezzel reagálva a mezőgazdaság aktuális problémáira.

A programhoz több nagyvállalat – az Auchan Retail Magyarország, az Axiál Kft., a Bonafarm Csoport, a Corteva Agriscience, a KITE Zrt., a SIÓ-Eckes Kft. és a Syngenta Magyarország – csatlakozott. Mellettük olyan technológiai és befektetői vállalatokkal dolgozhatnak együtt a csapatok, mint például a Vodafone vagy a Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat