Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Újra elérhető a BTT online regisztrációs felülete - Megnyílt a férőhelykapacitási menüpont

2021. április 2., 00:11

Ismét elérhető a Baromfi Termék Tanács (BTT) online regisztrációs felülete a https://regiszter.mbtt.hu weblapon. Megnyílt az éves baromfi férőhelykapacitás menüpont is.

A kapacitásmodul a bejelentkezést követően a képernyő bal oldalán, a menüben, a „Kapacitásigazolás” menüpont alatt érhető el. A kapacitásoldalon az ott megadott adatok alapján automatikusan kiállításra kerül(nek) a kapacitás igazolás(ok), amelyeket a BTT – a tavalyi év gyakorlatának és a jogszabályban foglaltaknak megfelelően - elektronikusan továbbít a Magyar Államkincstár felé. A kapacitás igazolás(ok) a tagok felhasználói fiókjába is felmásolásra kerül(nek) - a Dokumentumtárba -, és ott tárolódnak, illetve onnan igény szerint letölthető(k) lesz(nek).

A Dokumentumtárban már elérhető a BTT tagsági igazolása is, amely szintén továbbításra kerül a Magyar Államkincstár részére, így a tagoknak ezzel további tennivalójuk nincs.

A BTT igazolásait elektronikus aláírással állítják ki. Az elektronikus aláírás kizárólag Adobe Acrobat Reader alkalmazással megnyitott PDF állomány esetén látható/ellenőrizhető. Ha az elektronikusan aláírt PDF fájlt egy böngészőben nyitják meg, akkor a fájl tartalma rendben látható, de az aláírás nem jelenik meg.

Amennyiben kérdése merül fel a kapacitás igazolás készítésével kapcsolatban vagy az adatok megadását illetően, úgy a 06 (70) 610-2211 számon lehet segítséget kérni az ügyfélszolgálattól hétköznapokon 08-15 óra között, vagy az admin__kukac__magyarbaromfi__pont__hu címre küldött emailen.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat