Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Versenyhetet tartott Párizsban az OECD

2022. június 28., 09:04

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szakemberei is részt vettek az OECD Versenybizottságának nyári párizsi ülésszakán. Rigó Csaba Balázs, a hatóság elnöke a Budapesti Versenyügyi Regionális Oktatási Központ eredményeiről számolt be a szervezetnek.

Nemrég zárult a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hagyományos júniusi versenyhete, amelynek keretében a szervezet Versenybizottsága és annak munkacsoportjai is ülés-sorozatot tartottak. A magyar versenyhatóság a tagországok hatóságait összefogó Versenybizottságban és két munkacsoportban is képviseli Magyarországot.

A GVH szakmai összefoglalókat készített hatósági tapasztalatai alapján a vevői kartellekről, a már végrehajtott fúziók szétválasztásáról, illetve a fogyasztói viselkedés-értékelések felhasználásáról szóló megbeszélésekhez, amelyeket – az ülésszakot követően – eddigi gyakorlatának megfelelően közzétesz majd a honlapján.

Az ülésszak keretében Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke ismertette az OECD Versenybizottságának a szervezettel közösen működtetett Budapesti Versenyügyi Regionális Oktatási Központ elmúlt évi munkáját és eredményeit. Az oktatási központ virtuális versenyjogi szemináriumai tavaly összesen 480 résztvevőt és 45 előadót láttak vendégül.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat