Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Receptverseny az Estiskola blogon

Szőke András videónaplója egy különleges személyiség mindennapos lenyomata, a közösségi vizuális képzés fóruma, „esti iskola” azoknak, akik tudatosabban szeretnék látni azt, ami körülöttük történik. A blog támogatásunkkal létrejött Konyha rovatában részletes beszámolókat adtunk a főzésekről, bemutatókról, sőt, nemcsak rögzítettük a kampány eseményeit, hanem saját programokat, játékokat is lebonyolítottunk.

Receptverseny az Estiskola blogon 1

Az estiskola online főzőversenye szeptembertől várta a recepteket és ételfotókat. Értékes kapcsolatok épültek ki a gasztronómiai témában érdekelt weboldalakkal, remek receptek érkeztek fotókkal hónapról hónapra. Az oldal látogatói online szavazással szólhattak bele a végeredménybe, a folyamat minden állomása nyilvános volt, Bede Róbert kis videóriportban értékelte a pályaműveket, és hasonló videóriportban jelentette be Szőke András a nyerteseket. A beküldött szárnyasreceptek ötletesek, a fotók jó minőségűek voltak, s született néhány videó-pályamunka is, közöttük egy komplett főzőműsor-paródia is.

Az Estiskola együttműködésünk időszakában komoly utat tett meg, látogatóinak száma a májusi napi 600-ról napi 2000-re emelkedett, napi 30-50 000 oldalletöltéssel. A letöltések jelentős része a Konyha rovatban bonyolódott.

Egy szép példa a pályaművek közül:

Receptverseny az Estiskola blogon 2

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat