Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Tíznapos főzőverseny a Művészetek Völgyében

A két szárnyas fejvadász, Szőke András és Bede Róbert közreműködésével a 2007-es Művészetek Völgye egyik helyszínén, Taliándörögdön rendeztünk monstre baromfi főzőversenyt.

Tíznapos főzőverseny a Művészetek Völgyében 1

Tíz napon át váltogattuk a csirke, pulyka, liba és kacsa termékpályákat, de minden nap legalább öt bográcsban főtt a sokféle fantáziadús étel, amit a végén kóstolóadagokban kiosztottuk. A zsűrit Bede Róbert irányította, a győzteseket pedig naponta Szőke Andrással együtt mutatták be a színpadon. A legjobbak dísztálat, oklevelet és ajándékcsomagot kaptak. A főzések idején a helyszínre látogatók számát a tíznapos időszakban összesen 4-5000 főre becsüljük.A gyerekek közben a helyszínen felállított baromfiudvarban ismerkedhettek meg az őshonos és jellegzetes magyar baromfifajtákkal. A napi történésekről az estiskola.hu-n számoltunk be.

A Völgy látogatói nagyon élvezték a maratoni baromfizást, a rendezvényről tudósítás jelent meg Veszprém megye napilapjában, a Naplóban is, valamint a Metro hírújság online felületén. És számos elszórt utalás emlékezett meg a Művészetek Völgye rendezvényeinek üdítő színfoltjáról – a közismert dél körüli baromfis kóstoltatásról.

A napi győztesek ilyen oklevelet kaptak:

Tíznapos főzőverseny a Művészetek Völgyében 2

És például így néztek ki:

Tíznapos főzőverseny a Művészetek Völgyében 3

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat