Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Sikeresnek értékeli a jegybank a Növekedési Hitelprogramot - 2022.08.10.

Sikeres volt a jegybank Növekedési Hitelprogramja (NHP), az indulásakor több szempontból is úttörő jellegű volt, és éppen a napokban-hetekben folyósítják az utolsó tételeit - jelentette ki Patai Mihály, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke.

Kissé enyhült az inflációs nyomás Németországban - 2022.08.10.

Júliusban a várakozásoknak megfelelően enyhült kissé az inflációs nyomás Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdai jelentése alapján. Az inflációt továbbra is az energia- és az élelmiszerárak emelkedése hajtja.

13,7 százalékos infláció júliusban - Az élelmiszerek drágultak leginkább - 2022.08.09.

Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 13,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a tartós fogyasztási cikkek ára emelkedett a leginkább a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint.

Agrárfórum Hajdúböszörményben - Napirenden a baromfiágazat helyzete is - 2022.08.09.

Augusztus 12-én Hajdúböszörményen rendezik meg a Kelet-magyarországi Agrárfórumot. Az eseményen szó lesz a baromfiágazat helyzetéről is.

Folytatódik a Magyar Bankholding szervezése - Meghatározó változás az agrárhitelezésben is - 2022.08.09.

Bejegyezte az MKB-Pannónia Alapkezelő beolvadását a Budapest Alapkezelőbe a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, ezzel a fúziós menetrendnek megfelelően augusztus 31-én egyesül a Magyar Bankholding két alapkezelő leányvállalata. A csoport az agrárhitelezésben meghatározó szerepet tölt be.

15 százalékkal nőtt tavaly a mezőgazdasági kibocsátás a KSH legfrissebb adatai szerint - 2022.08.08.

A mezőgazdaság kibocsátása 2021-ben 3378 milliárd forintot tett ki, 15 százalékkal nőtt 2020-hoz képest. A 17 százalékos árindex mellett a volumen 2,1 százalékkal csökkent a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint.

Digitális pályázat a hazai kistelepülések számára - 2022.08.08.

Idén is meghirdették „Az év digitális faluja” díj pályázatát a digitális innovációkat alkalmazó települések számára.

Augusztus 17-20. között rendezik meg a debreceni Farmer Expót - 2022.08.08.

Harmincezer látogatót várnak az idei Farmer Expóra, amelyet augusztus 17-20. között rendeznek meg a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán. Az állattenyésztési események között baromfibemutatót is szerveznek.

Nagyon zuhant júliusban a FAO élelmiszerárindexe - Csökkentek a gabonaárak - 2022.08.05.

Nagyot zuhant júliusban az élelmiszerárak globális mutatója, köszönhetően a fontosabb gabonafélék és a növényi olajok kétszámjegyű árcsökkenésének– jelentette az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO).

Világszinten jövőre is élelmiszerválsággal kell számolni - 2022.08.05.

Az ukrán gabonaszállítás újraindítása és a recessziós félelmek miatt csökkentek a globális élelmiszerárak az elmúlt hetekben, de szakértők szerint a szélsőséges időjárás, a magas energiaköltségek és a megugró műtrágyaárak miatt az élelmiszerválság jövőre fokozódhat.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat