Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Kérdőívvel térképezik fel a koronavírus élelmiszergazdasági hatásait - 2020.08.03.

Kérdőív készült az agrár-élelmiszeripari ellátási lánc gazdasági szereplői részére, amiben a Covid19-járvány hatásairól kérdezik őket. A kitöltési határidő szeptember 20-a.

Gyorsuló infláció az euróövezetben - 2020.08.03.

A vártnál nagyobb mértékben nőtt júliusban az euróövezeti infláció az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken ismertetett előzetes adatai szerint.

Augusztus elsején hatályba lépett a kereskedelmi megállapodás az EU és Vietnam között - 2020.08.03.

Hatályba lépett augusztus 1-jén az Európai Unió (EU) és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás, miszerint a Vietnamba irányuló uniós export után kevesebb vámot kell fizetni - ismerteti az EU hivatalos portáljához tartozó weboldal, a https://ec.europa.eu.

Nagy István: meg kell találni a válaszokat a XXI. századi kihívásokra - 2020.07.31.

Az agrár-felsőoktatás integrációjával a XXI. század kihívásaira keresi a válaszokat a megújuló Szent István Egyetem - közölte Nagy István agrárminiszter Gödöllőn.

Évente fejenként csaknem 70 kilogramm élelmiszert dobunk ki - 2020.07.31.

Évente átlagosan 68 kilogrammnyi élelmiszert dobnak ki fejenként az emberek Magyarországon. Az uniós átlag ugyanakkor ennél jóval magasabb.

Bérfagyasztási lehetőséget biztosít a Mirelite-Mirsa Zrt. - 2020.07.30.

Bértárolási és bérfagyasztási lehetőséget nyújt a Mirelite Mirsa Zrt. élelmiszeripari cégek – köztük baromfiipari vállalkozások – számára.

Általános iskolai tanulók ismerkednek az agrárszakmákkal - 2020.07.30.

Az országos „Szakmakóstoló Hetek” keretében általános iskolai tanulók egy-egy hétig gazdálkodók mellett, szakképző iskolák segítségével nyerhetnek betekintést tucatnyi agrárszakmába.

Élelmiszerlánc-felügyeleti díj: július 31-ig kell fizetni az első részletet - 2020.07.30.

Az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat két egyenlő részletben kell befizetni a májusi bevallások alapján. Az első részlet határideje július 31.

Változnak az uniós élelmiszerhigiéniai előírások - 2020.07.29.

Változnak a közeljövőben az európai uniós élelmiszerhigiéniai szabályozások. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az élelmiszeripari cégek véleményét, javaslatait is várja ezzel kapcsolatban és összesítve eljuttatja azokat az uniós döntéshozóknak.

Sok húst adnak el Kínában az oroszok - 2020.07.29.

Oroszország az első fél évben 2,2-szeresére növelte húsexportját - közölte az RBK orosz gazdasági napilap a Rosszelhozbank elemzésére hivatkozva. A legnagyobb vásárló Kína volt.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat