Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Madárinfluenza: feloldották a védőkörzeteket Bács-Kiskun megyében - 2021.03.03.

Feloldotta a madárinfluenza miatt elrendelt védőkörzeteket Bács-Kiskun megyében március elsejétől a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Több mint 1800 milliárd forintnyi forrás az NHP Hajrában - 2021.03.03.

A tavaly áprilisi indulása óta 28 ezer kis és közepes vállalkozást 1836 milliárd forint forráshoz jutott a Növekedési Hitelprogram Hajrában (NHP Hajrá) - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-t.

Megváltoztak az üzleti utazást érintő rendelkezések - 2021.03.03.

Március elsejével megváltoztak a gazdasági, illetve üzleti célú utazásra, a Magyarország területére történő belépésre vonatkozó rendelkezések mind a magyar, mind pedig a nem magyar állampolgárok esetében.

Lázár János: az agrárfordulathoz szükség van az állattenyésztés fejlesztésére - 2021.03.02.

Együttműködési megállapodást kötött az Állatorvostudományi Egyetem a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-vel.

Folytatja az élelmiszerpazarlás elleni kampányt a Nébih - 2021.03.02.

Folytatódik a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerpazarlás elleni programja, a Maradék nélkül.

Új kereskedelmi stratégiát dolgozott ki az Európai Bizottság - 2021.03.01.

Az Európai Bizottság nyitott, fenntartható és határozott kereskedelmi stratégia felé veszi az irányt az elkövetkező években. A testület közleménye szerint korunk egyik legnagyobb kihívásának és a polgárok elvárásainak való megfelelés érdekében a fenntarthatóság áll az új kereskedelmi stratégia középpontjában.

Kuba magyar közreműködéssel növelné broilercsirke-termelését is - 2021.03.01.

Csökkentené Kuba saját élelmiszer-ellátásának nemzetközi kitettségét, ezért agrár-élelmiszeriparának fejlesztéséhez felhasználná a magyar mezőgazdaság tapasztalatait. Stratégia cél a broilercsirke-termelés növelése is. A fejlesztési lehetőségekről a közelmúltban tárgyalt Alicia Elvira Corredera Morales, Kuba magyarországi nagykövete és Győrffy Balázs, a NAK elnöke.

A koronavírus-járvány átalakította a hazai fogyasztási szokásokat - 2021.03.01.

A koronavírus hatására megváltoztak a vásárlói szokások, illetve módosult a fogyasztói kosár összetétele is - állapította meg egy hazai egyetemi kutatás.

Az idén 11 milliárd forintra nőtt a biztosítási díjtámogatás - 2021.02.26.

Tavaly ötmilliárd forintról hétmilliárdra, idén pedig további négy milliárddal nőtt a mezőgazdasági biztosítások díjához nyújtott támogatás keretösszege. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)szerint a gazdálkodók a biztosítások díjának legfeljebb 70 százalékát utólagos támogatásként kaphatják vissza.

Rekordmértékben, 3,5 százalékkal szűkült az amerikai gazdaság - 2021.02.26.

Tavaly 1946 óta nem látott mértékben, 3,5 százalékkal csökken az amerikai hazai össztermék (GDP) - közölte az amerikai kereskedelmi minisztérium második becslésében, ami megegyezett az egy hónappal korábban ismertetett első előrejelzéssel. Az adat továbbra sem végleges, azt majd március második felében hozzák nyilvánosságra. Egy évvel korábban, 2019-ben az amerikai GDP 2,2 százalékkal nőtt.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat