Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Visszafogják kiadásaikat a hazai vásárlók az infláció meglódulása miatt - 2022.06.23.

A jelenlegi inflációs környezetben a magyarok 80 százaléka jelezte, hogy kevesebbet költ a mostani anyagi helyzete megóvása érdekében. A fogyasztók főleg élelmiszer és higiéniai termékek vásárlását fogják vissza - mondta a Magyar Cetelem Bank vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón az ügyfeleik körében végzett kutatás eredményeiről.

Az élelmiszerexport növelésére kötött együttműködési megállapodást a HEPA és a Lidl - 2022.06.23.

Együttműködési megállapodást kötött a Lidl Magyarország és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a hazai mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek exportjának fellendítése érdekében az EU egységes piacán, valamint a harmadik országokkal folytatott külkereskedelemben.

Júliustól új beruházási hitelt vehetnek igénybe az agrárágazati szereplők - 2022.06.22.

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Max néven július 1-jétől új beruházás finanszírozási eszköz áll a kis-és középvállalkozások rendelkezésére - jelentette be az Agrárminisztérium (AM).

600 millió eurót szán az élelmiszerbiztonság szavatolására az Európai Bizottság - 2022.06.22.

Az Európai Unió az élelmezésbiztonság szavatolására 600 millió euró (mintegy 240 milliárd forint) támogatást javasol az afrikai, karibi és csendes-óceáni országoknak válaszul az Ukrajna elleni orosz háború nyomán kialakult helyzetre.

Megválasztották az agrárkamara megyei tisztségviselőit - 2022.06.22.

Június 15-17. között rendezték meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei alakuló küldöttgyűléseit, ahol megválasztották a megyei tisztségviselőket.

Új kedvezményes kezességvállalási konstrukciót vehetnek igénybe az agrárvállalkozások - 2022.06.21.

Magyarországon elsőként a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az élelmiszer kis- és nagykereskedelem, illetve az agráriumhoz kötődő vállalkozások, őstermelők számára érhető el egy új, kedvezményes kezességvállalás, amely július 1-től az év végéig az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) Krízis Agrárgarancia Programjának II. szakasza keretében igényelhető.

Az uniós állampolgárok támogatják a szegénység elleni fellépést - 2022.06.21.

Az Európai Unió polgárai határozottan támogatják a szegénység csökkenésére irányuló nemzetközi együttműködést - derült ki az Európai Bizottság által közzétett Eurobarométer-felmérésből. Az EU fejlesztési politikája továbbra is az egyik legpozitívabban megítélt uniós szakpolitika.

Tojótyúkállományok, tenyészbaromfik állatjóléti támogatása: megjelent a kincstár közleménye a kifizetési kérelemről - 2022.06.21.

Megjelent a Magyar Államkincstár 42/2022. (VI. 15.) számú közleménye az étkezési tojást termelő tyúkállományok, valamint tenyészbaromfi fajok állatjóléti támogatásának feltételeiről szóló 38/2016. (VI. 6.) FM rendelet szerinti 2021/2022. tárgyévre vonatkozó kifizetési kérelem benyújtásáról.

Orosz-ukrán háború: Brüsszel jóváhagyta a magyar támogatási programot - Agrárgazdasági vállalkozások is forrásokhoz juthatnak - 2022.06.20.

Az Európai Bizottság jóváhagyta azt a mintegy 90 milliárd forint (226 millió euró) keretösszegű magyar programot, amely a kis- és középvállalkozások (kkv) támogatására szolgál az Ukrajna ellen indított orosz háborúval összefüggésben.

Együttműködési megállapodást kötött az ÁSZ és a MATE - 2022.06.20.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) az intézmény tanévzáró eseményén.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat