Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! SGS - ISO 50001:2018 Belső auditor képzés BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Folytatódik az együttműködés Magyarország és a FAO között - Budapesten tárgyalt a főigazgató - 2022.11.28.

Magyarország a FAO elkötelezett partnereként csaknem 50 országra kiterjedő nemzetközi agrár-ösztöndíjprogrammal és közös projektek finanszírozásával segíti a fenntartható fejlődési célok elérését - emelte ki Nagy István agrárminiszter, a FAO főigazgatójával, Qu Dongyu-vel folytatott tárgyalásán.

Új uniós Közös Agrárpolitika: 5300 milliárd forint támogatás 2027-ig - 2022.11.28.

Több mint 5300 milliárd forint támogatást használhat fel az agrárium 2023-2027 között. Nagy István agrárminiszter szerint a gazdálkodók működése finanszírozható 2027-ig.

A mezőgazdasági fejlesztések visszafogták a nemzetgazdasági beruházásokat - 2022.11.28.

A harmadik negyedévben 7,7 százalékkal nőtt a beruházások volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva, és 1,9 százalékkal emelkedett az előző negyedévhez képest szezonálisan kiigazítva - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az első három negyedévben 7,7 százalékos volt a beruházások növekedése a múlt év azonos időszakához képest. A mezőgazdasági fejlesztések visszafogták a nemzetgazdasági beruházásokat.

Nem lehet megkerülni a digitális átállást az agráriumban - 2022.11.25.

A felgyorsult fejlődés, a technológiai átalakulás folyamatos alkalmazkodásra készteti az agráriumot - mondta Nagy István agrárminiszter az Agtech Summit agrárdigitalizációs rendezvényen.

Csökkenhet, de jövőre is kétszámjegyű maradhat az infláció - 2022.11.25.

Jövőre kétszámjegyű maradhat az infláció, de az áremelkedés elleni küzdelem sikerre vezethet - jelentette ki Patai Mihály, a jegybank alelnöke a BÉT50 konferencián.

Csaknem 18 százalékkal nőtt a szeptemberi átlagkereset - 2022.11.24.

Szeptemberben a bruttó átlagkereset 17,8 százalékkal 504 100 forint forintra nőtt az egy évvel korábbihoz képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH): A kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 18,4 százalékkal magasabb, 347 500 forint volt.

Meg kell oldani az élelmiszerellátási gondokat a Közel-Keleten - 2022.11.24.

A közel-keleti térséggel való együttműködés különösen fontos az ukrajnai háború miatt is - - mondta Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és a bővítésért felelős uniós biztos az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén. E régió megszenvedte a háború következményeit, különösen az élelmiszerellátás szempontjából.

Hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban - Milyen helyzetben van a pulykaágazat? - 2022.11.24.

Az idén november 24-én tartják az Egyesült Államokban a Hálaadás ünnepét, amikor a hagyomány szerint a jó termésért mondanak köszönetet. Az ünnephez kötődik a pulykafogyasztás tradíciója is, amely – bár Magyarországon a Hálaadás megtartásának nincs hagyománya – reflektorfénybe állítja a hazai pulykaágazatot is.

Antimikrobiális rezisztencia: nemzeti laboratórium jön létre - 2022.11.23.

Nemzeti laboratóriumot hoznak létre a fertőző állatbetegségek és az antimikrobiális rezisztencia vizsgálatára. A projekt 3,3 milliárd forintos támogatásból valósul meg.

Megfontoltabbak a vásárlók, visszafogottabb lehet az idei ünnepi szezon a kereskedelemben - 2022.11.23.

Érezhetően megfontoltabbak a vásárlók, keresik az akciókat és az olcsóbb termékeket, így a korábbiaknál visszafogottabb év végi ünnepi szezonra számítanak az áruházláncok - derül ki az MTI által készített körképből.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat