Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Farkas Sándor: válságállósági teszt lehet az idei év az agráriumban - 2023.03.22.

Az idei év a válságállóság és a válságkezelés tesztje lesz, hiszen a folyamatosan jelentkező kihívásokra időben és hatásosan kell reagálni, ehhez pedig szükség van az ágazat minden szereplőjének tudására és közös munkájára - jelentette ki Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára a Portfolio Agrárium 2023 konferencián.

Munkacsoport vizsgálja a kialakult gabonapiaci helyzetet - 2023.03.22.

Kamarai munkacsoport alakul az ukrán gabona okozta terménypiaci krízis vizsgálatára - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn az MTI-vel.

Magyarországnak nem szavazott meg támogatást az Európai Bizottság az ukrán gabonakrízis miatt - 2023.03.22.

Magyarország nem kapott rendkívüli támogatást az unióba belépő ukrán gabona miatti piaci zavar enyhítésére Nagy István agrárminiszter szerint az Európai Bizottság döntése súlyosan diszkriminatív és szakmai tévedésen alapszik.

Ingyen is szállíthatnak gabonát az oroszok a rászoruló országoknak - 2023.03.22.

Oroszország ingyenesen fog gabonát szállítani a rászoruló országoknak, ha megszűnne a fekete-tengeri élelmiszermegállapodás - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az Oroszország-Afrika a többpólusú világban című moszkvai nemzetközi parlamenti konferencián.

Sokkal több támogatást fizettek ki aszálykárokra - 2023.03.22.

A kivételesen aszályos tavalyi év veszteségeinek mérséklésére március 31-ig több mint 22 ezer termelő részesül összesen 50,6 milliárd forint mezőgazdasági kárenyhítő juttatásban. A kormány az agrárkár-enyhítési alap forrásait több mint négyszeresére emelte.

Lassult az infláció az euróövezetben - 2023.03.20.

Lassult februárban az infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala szerint.

Egy felmérés szerint bíznak a Nébih munkájában a hazai fogyasztók - 2023.03.17.

A fogyasztók több mint 70%-a megbízik a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkájában, amelynek színvonalát stabilnak tartják. A felmérési eredményeket támasztja alá a 11 éve megalakult szervezet 2022-es rövid eredményösszefoglalója is.

Fejleszti hazai üzlethálózatát az Aldi - 2023.03.17.

Modernizálja magyarországi üzlethálózatát az Aldi, a 3 milliárd forintos beruházás valamennyi üzletét érinti.

Ötven bázisponttal emelte az irányadó eurókamatot az Európai Központi Bank - 2023.03.17.

Az Európai Központi Bank (EKB) kormányzótanácsa 50 bázisponttal 3,00 százalékra emelte az irányadó eurókamatot. Az emelés megfelelt a piaci várakozásoknak.

Üvegházhatású gázok csökkentése: új rendeletet fogadott el az Európai Parlament - 2023.03.16.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elfogadta a közös kötelezettségvállalási rendelet felülvizsgált szabályait, amelyek a közúti közlekedés, az épületek fűtése, a mezőgazdaság, a kis ipari létesítmények és a hulladékgazdálkodás révén a légkörbe jutó üvegházhatású gázok (ÜHG) mennyiségének éves csökkentésére kötelez minden tagállamot.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat