Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Növelte a kormány a hungarikumokra szánt forrásokat - 2020.09.23.

Közel egymilliárd forint támogatást nyerhettek idén a hungarikum-pályázatokon résztvevők, miután a kormány az eredeti kerethez 800 millió forint többletforrást biztosított.

Feldman: 5 százalékkal nőhet a baromfitermelés - Új telepett épített az Innosped Kft. - 2020.09.22.

A következő időszakban öt százalékkal növekedhet a hazai baromfitermelés – jelentette ki Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára az Innosped Kft. új baromfitartó telepének átadásán. A társaság 860 millió forintos beruházást hajtott végre Izsákon.

Az agrárminiszter közvetlen felügyelete alá kerül a teljes élelmiszerlánc - 2020.09.22.

Október elsejétől az Agrárminisztérium (AM) szervezetében, közvetlen miniszteri irányítás alá kerül az országos főállatorvos, és így a teljes élelmiszerlánc-felügyelet szakterülete.

Agrártámogatások: félmilliárdos csalássorozatot tárgyalt a Fővárosi Törvényszék - 2020.09.22.

Többéves börtönbüntetéseket szabott ki a Fővárosi Törvényszék egy félmilliárdos csalássorozat ügyében, amely az uniós agrártámogatások kifizetésével foglalkozó hivatalhoz köthető és összesen 117 vádlottja van.

Új vágóüzemet épített a kiskunfélegyházi Integrál Zrt. - 2020.09.21.

A gazdaság érdekében most az a legfontosabb, hogy a működőképesség fenntartása mellett a legtöbb ágazatban megtörténhessen az újraindulás - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Integrál Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zrt. Baromfifeldolgozó új vágóüzemének átadásán Kiskunfélegyházán.

Újra felmérik, miből élnek a magyar háztartások - 2020.09.21.

Harmadszor vesz részt önkéntesen Magyarország abban a kutatásban, amelynek célja a háztartások életkörülményeinek feltárása. A háromévenkénti felmérést a Magyar Nemzeti Bank (MNB) megbízásából idén is a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) végzi.

Nagy István: az agrárium nem állhat le - 2020.09.21.

Sok minden leállt az országban a járványhelyzet miatt, de azok, akik az ország mindennapi élelmét állítják elő, nem állhattak le – fogalmazott Nagy István agrárminiszter.

Átmeneti támogatásként igényelhető a második negyedéves állatjóléti támogatás - 2020.09.18.

De minimis támogatás helyett kizárólag átmeneti támogatásként igényelhetők a 2020/2021-es második tárgynegyedéves állatjóléti támogatások. A kérelmeket legkésőbb november 2-ig lehet benyújtani.

Kurázsi néven konzorcium alakult a generációváltás ösztönzésére - 2020.09.18.

Öt elismert civil szervezet megalapította a fiatalok vállalkozóvá válását segítő, a generációváltást ezzel is támogató Kurázsi Konzorciumot.

Újabb kampányt indít a magyar élelmiszerbank - 2020.09.18.

Együnk Egymásért címmel kilencedik alkalommal indít kampányt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (Élelmiszerbank ) azzal céllal, hogy a beérkező támogatáson keresztül a nélkülözők élelmiszer-ellátást kaphassanak.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat