Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Sokat jelenthet a tudatos élelmiszer-felhasználás a pazarlás ellen - 2021.04.07.

Azon túl, hogy egy átlagos magyar család évente akár 50 ezer forintot spórolhatna a tudatos, otthoni élelmiszer-gazdálkodással, a jelenlegi pazarlás komoly környezeti problémát is okoz a világban a Klímapolitikai Intézet szerint.

Élelmiszerszállítások az Egyesült Királyságba: háromlépcsős változások - 2021.04.06.

Három lépcsőben lépnek életbe azok az új szabályok, amelyek az Egyesült Királyságba irányuló uniós élelmiszerszállításokra vonatkoznak. Az Agrárminisztérium tájékoztatást tett közzé a változásokról.

A takarmányok fontos tételt jelentenek az agrárexportban - 2021.04.06.

Az élelmiszeripari melléktermékek, elkészített állati takarmányok árucsoport érte el - a gabonák után - a második legnagyobb exportárbevételt és külkereskedelmi aktívumot a 24 élelmiszeripari árucsoport közül 2020-ban.

Konzorcium alakult a Digitális Agrárakadémia fejlesztésére - 2021.04.06.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) vezetésével a győri Széchenyi István Egyetem (SZE), az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) és a Digitális Jólét Program (DJP) közös konzorciumot hozott létre a Digitális Agrárakadémia (DAA) fejlesztésének irányítása érdekében.

Lobbiharc az uniós génmódosítási szabályok enyhítése ellen - 2021.04.06.

Több magyar szervezet is ellenzi, hogy a biotechnológiai iparág nyomására az EU enyhítse a génmódosítási szabályokat - közölte az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) az MTI-vel.

Elérte a 411 ezer forintot a hazai átlagkereset - 2021.04.06.

Januárban 9,5 százalékkal nőtt a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó és nettó átlagkeresete. A bruttó átlagkereset 411 000 forint volt  januárban, a kedvezmények nélkül számolt nettó átlagkereset pedig 273 300 forint.

Újra elérhető a BTT online regisztrációs felülete - Megnyílt a férőhelykapacitási menüpont - 2021.04.02.

Ismét elérhető a Baromfi Termék Tanács (BTT) online regisztrációs felülete a https://regiszter.mbtt.hu weblapon. Megnyílt az éves baromfi férőhelykapacitás menüpont is.

Az idén is zavartalan a hazai tojásellátás - 2021.03.31.

A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi - hangsúlyozza a Magyar Tojásszövetség.

Újabb felmérést készít az élelmiszervásárlási szokásokról a Nébih - 2021.03.31.

Másodjára is felmérés készül az élelmiszervásárlási és élelmiszerfogyasztási szokásokról - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Erősödhetnek az üzbég-magyar agrárkapcsolatok - 2021.03.31.

Magyarország stratégiai törekvése, hogy Üzbegisztánnal minél szorosabb kapcsolata épüljön ki a mezőgazdaság területén - jelentette ki Nagy István az agrárminiszter kedden Taskentben.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat