Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Újrahasznosítás: konferencia a csomagolástervezésről - 2022.06.20.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) konferenciát szervez június 28-ra „Újrahasznosítás szemléletű csomagolástervezés” címmel.

Versenyképes tudású agrárszakemberekre van szükség - 2022.06.17.

A cél az, hogy Magyarországon nemzetközileg is eredményes, erőforrás-hatékony és magas hozzáadott értéket termelő mezőgazdaság és élelmiszeripar működjön - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) évzáró ünnepségén.

Exportra is jut a bőséges román gabonatermésből - 2022.06.17.

Az idén bőséges gabonatermésre számítanak Romániában, amelyből így exportra is jut Adrian Chesnoiu román mezőgazdasági miniszter szerint.

Agrártámogatási kérelmek: június 20-ig javíthatók szankciómentesen az előzetes ellenőrzéssel feltárt hibák - 2022.06.16.

Az egységes kérelmek előzetes ellenőrzése során feltárt hibák szankciómentes javítására június 20-ig van lehetőség. Szankciómentesen csak értesítésekben szereplő hibák korrigálhatók.

Egyhangúlag döntött a monetáris tanács az alapkamat újbóli emeléséről - 2022.06.16.

Egyhangúlag, 8 szavazattal döntött a monetáris tanács májusi kamatdöntő ülésén a jegybanki alapkamat 5,90 százalékra, az egynapos és egyhetes fedezett hitel kamatának 8,90 százalékra, az egynapos betét kamatának 5,90 százalékra emeléséről.

Újra meghirdeti agrár inkubációs programját az agrárkamara - 2022.06.16.

Szeptemberben negyedik alkalommal indul az agrár startupokat és nagyvállalatok összekötő NAK TechLab inkubációs program. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által életre hívott programba bekerült startupok nagyvállalatok segítségével fejleszthetik megoldásaikat, a szektor igényeinek megfelelően.

A német agrárminiszter szerint további jelentős élelmiszerdrágulásra kell számítani - 2022.06.15.

Az élelmiszerek további drágulására kell számítani Németországban Oroszország Ukrajna elleni háborújának következményeként - hangsúlyozta egy interjúban Cem Özdemir német mezőgazdasági és élelmezési miniszter, aki szerint enyhülést csak az hozhat, ha egyes élelmiszereknél megszüntetik az áfát.

A fiatalok szja-mentessége vonzóbbá teheti a nyári diákmunkát - 2022.06.15.

A fiatalok szja-mentessége vonzóbbá teheti a diákmunkát, a 25 év alattiak ugyanis mentesülnek a személyi jövedelemadó megfizetése alól – hangsúlyozta Tállai András,a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára. A 25 év alattiak nemcsak a személyi jövedelemadó megfizetése alól mentesülnek, hanem az adminisztrációtól is.

Nagy István: szigorítani kell a harmadik országok agrártermékeivel szembeni előírásokat - 2022.06.14.

Az európai gazdáktól megkövetelt szigorú termelési előírásokat ki kell terjeszteni a harmadik országokból importált mezőgazdasági termékekre – közölte Nagy István agrárminiszter a Mezőgazdasági és Halászati Tanács június 13-i ülésén, Luxemburgban.

Szijjártó Péter: támogatást kaphatnak a külföldön terjeszkedő magyar cégek - 2022.06.14.

A mezőgazdaság területén történő beruházások hozzájárulnak ahhoz, hogy az új világ senki által nem kívánt új kérdéseire és kihívásaira is segítsünk megtalálni a választ - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Újvidék melletti Csenejen.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat