Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! SGS - ISO 50001:2018 Belső auditor képzés BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

A jövő év közepétől jelentősen lassulhat az infláció - 2022.11.23.

A magyarországi infláció 2023 első felében lassan, majd az év közepétől jelentősebben lassulhat - mondta Virág Barnabás, a jegybank alelnöke online sajtótájékoztatón.

Könnyítések az energiaintenzív kkv-k támogatási programjában - 2022.11.22.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye szerint a kormány az energiaintenzív kkv-k támogatási programjának könnyítéséről döntött. Eddig az a vállalkozás minősült energiaintenzívnek, amelynek energiaköltsége 2021-ben elérte a teljes árbevétele 3%-át, ám ez az elvárás a 2023-as támogatási rendszerben 2%-ra csökken.

Az inflációnál kisebb árbevételnövekedést várnak a hazai vállalkozások - 2022.11.22.

A magyarországi vállalkozások az inflációtól elmaradó, átlagosan 8,3 százalékos árbevétel- és 3,3 százalékos profitnövekedéssel számolnak a következő egy évben - közölte a K&H a kis- és közepes vállalkozások (kkv) körében végzett kutatása alapján.

Bejegyezték a Nemzeti Tőkeholding Zrt.-t - 2022.11.22.

A november 17-én megtörtént bejegyzésével megalakult a Nemzeti Tőkeholding Zrt. Az intézmény felállításával központilag irányított állami hátterű finanszírozási rendszer jön létre, amely hozzájárul, hogy mintegy 1000 milliárd forintnyi új forrás kerüljön a gazdaságba - jelentette be Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter.

Online konferencia a hazai élelmiszerfogyasztási trendekről - 2022.11.21.

November 24-én ismerteti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a lakosság élelmiszerfogyasztásának változásiról szóló felmérés eredményeit. Az eseményhez online, Teams konferencia keretében lehet csatlakozni. 

Varga Mihály: előkelő helyen áll a magyar GDP-adat - 2022.11.21.

Magyarország - Lengyelországgal együtt - annak ellenére is az uniós növekedési rangsor élmezőnyébe jutott, hogy a helyreállítási forrásokat még nem kapta meg - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán.

December 15-ig újabb mezőgazdasági összeírást végez a KSH - 2022.11.18.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) december 15-ig hajtja végre éven belüli második, rendszeresen ismétlődő mezőgazdasági összeírását. Az adatgyűjtés célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a hazai és a nemzetközi döntéshozók, illetve a gazdálkodók számára.

A versenyképesség és a fenntarthatóság egyensúlyára koncentrál az új uniós Közös Agrárpolitika - 2022.11.18.

A termelők érdekeinek megfelelően a fenntarthatóság és a versenyképesség egyensúlyára törekszik a Közös Agrárpolitika (KAP) magyar stratégiája az Agrárminisztérium szerint.

Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Spanyolországban - 2022.11.18.

Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Spanyolországban az Agrármarketing Centrum (AMC) Hungarian Food Business Programjának első két, célzott üzletfejlesztési találkozóján.

Vidékfejlesztési Program: mit érdemes mérlegelni a pályázatoknál? - 2022.11.17.

Az Agrárminisztérium (AM) a napokban tájékoztatta a Vidékfejlesztési Program pályázataira támogatási kérelmet benyújtott, de támogatást még el nem nyert gazdálkodókat, vállalkozásokat arról, hogy a Vidékfejlesztési program zárásához közeledve a pályázatok megvalósításánál milyen szempontokat érdemes figyelembe venniük. A figyelemfelhívás nem vonatkozott a már támogatást elnyert és megkezdett beruházásokra.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat