Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Pénzügykutató Zrt.: 3,8 százalékkal nőhet a magyar GDP - 2021.03.25.

Magyarországon a GDP 3,8 százalékkal bővülhet idén, az államháztartás hiánya elérheti a GDP 7,7 százalékát, az államadósság rátája pedig kismértékű csökkenés mellett 80,2 százalékon állhat év végére - jelezte a Pénzügykutató Zrt. az MTI-nek eljuttatott elemzésében.

Sorsdöntő szakaszban az új Közös Agrárpolitika előkészítése - 2021.03.24.

A Mezőgazdasági és Halászati Tanács március 22-23-i brüsszeli ülésén az uniós mezőgazdasági miniszterek intenzív egyeztetéseket folytattak a Közös Agrárpolitika reformjáról.

Nem változott az alapkamat - Kihívást jelenthet az inflációs bizonytalanság - 2021.03.24.

A következő hónapokban az inflációs bizonytalanság lehet a legnagyobb kihívást, nyárig átmenti kiugrások is előfordulhatnak - írta az MNB Monetáris Tanácsa a legutóbbi kamatdöntés indoklásában. A testület változatlanul hagyta az alapkamat 0,60 százalékos szintjét, és nem változtatott a kamatfolyosón sem.

Kiadványok készültek a halal és a kóser tanúsítású élelmiszerek követelményeiről - 2021.03.23.

A halal és a kóser tanúsítású élelmiszer-előállítás és -értékesítés követelményeiről készített kiadványokat az élelmiszeripari vállalkozások számára a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Áder János: nem lehet fenntartani a második világháború óta kialakult életformát - 2021.03.23.

Fenntarthatatlan a második világháború óta kialakított életforma, és ahhoz, hogy ne essen szét a teremtett világ, globálisan és az egyén szintjén is tenni kell - mondta Áder János köztársasági elnök a Mária adott interjúban.

Kevesebb baromfit vágtak tavaly a hazai vágóhidakon - 2021.03.22.

A magyarországi vágóhidakon - darabszámot tekintve – mintegy 2 százalékkal kevesebb baromfifélét vágtak 2020-ban az előző évhez képest az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) elemzése szerint.

Nyolc százalékkal nőtt tavaly az élelmiszeripar termelési értéke - 2021.03.22.

A koronavírus-járvány okozta különleges megpróbáltatások ellenére is erős maradt a hazai élelmiszeripar, amelynek termelési értéke nyolc százalékkal nőtt tavaly - hangsúlyozta egy rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Kampányvideó az EU-MERCOSUR megállapodásról - Veszélyeztetett a baromfiszektor is - 2021.03.19.

Kampányvideót készített a COPA-COGECA arról, hogyan hathat az EU-MERCOSUR megállapodás az uniós agrárszektorra. A megállapodás komoly kockázatot jelenthet a baromfiszektorban is.

Csökkent tavaly a húsipar teljesítménye - Visszaesés a baromfiiparban is - 2021.03.19.

A húságazat teljesítménye 5,8 százalékkal csökkent 2020-ban. A visszaesésben szerepe volt a madárinfluenza gazdasági hatásainak, valamint a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) szektor időszakos kiesésének is. Csökkent a baromfiipar teljesítménye is.

Több százmilliárdos agrárgazdasági fejlesztés jöhet - 2021.03.19.

Több százmilliárd forintból valósulhatnak meg élelmiszeripari és mezőgazdasági fejlesztések a közös agrárpolitika átmeneti évei alatt – részletezte Nagy István agrárminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat