Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Új vágóüzemet épített a kiskunfélegyházi Integrál Zrt. - 2020.09.21.

A gazdaság érdekében most az a legfontosabb, hogy a működőképesség fenntartása mellett a legtöbb ágazatban megtörténhessen az újraindulás - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Integrál Élelmiszeripari és Kereskedelmi Zrt. Baromfifeldolgozó új vágóüzemének átadásán Kiskunfélegyházán.

Újra felmérik, miből élnek a magyar háztartások - 2020.09.21.

Harmadszor vesz részt önkéntesen Magyarország abban a kutatásban, amelynek célja a háztartások életkörülményeinek feltárása. A háromévenkénti felmérést a Magyar Nemzeti Bank (MNB) megbízásából idén is a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) végzi.

Nagy István: az agrárium nem állhat le - 2020.09.21.

Sok minden leállt az országban a járványhelyzet miatt, de azok, akik az ország mindennapi élelmét állítják elő, nem állhattak le – fogalmazott Nagy István agrárminiszter.

Átmeneti támogatásként igényelhető a második negyedéves állatjóléti támogatás - 2020.09.18.

De minimis támogatás helyett kizárólag átmeneti támogatásként igényelhetők a 2020/2021-es második tárgynegyedéves állatjóléti támogatások. A kérelmeket legkésőbb november 2-ig lehet benyújtani.

Kurázsi néven konzorcium alakult a generációváltás ösztönzésére - 2020.09.18.

Öt elismert civil szervezet megalapította a fiatalok vállalkozóvá válását segítő, a generációváltást ezzel is támogató Kurázsi Konzorciumot.

Újabb kampányt indít a magyar élelmiszerbank - 2020.09.18.

Együnk Egymásért címmel kilencedik alkalommal indít kampányt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (Élelmiszerbank ) azzal céllal, hogy a beérkező támogatáson keresztül a nélkülözők élelmiszer-ellátást kaphassanak.

Megújítja a Ságát a kisvárdai Master Good csoport - 2020.09.17.

A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak elvárása – vallja a Bárány-család által vezetett Master Good. A hazai baromfiipar vezető szereplője 113 év tudásával és tapasztalatával újította meg az ország egyik kedvelt virslijét, a Füstlit, illetve a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot. A megújult termékek már elérhetők az üzletláncokban.

Folytatja a mezőgazdasági összeírást a KSH - 2020.09.17.

Folytatódik szombaton a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020, amelynek során személyesen keresik fel a gazdákat az összeírók.

Nem változtak augusztusban a foglalkoztatási adatok - 2020.09.17.

Júliushoz képest augusztusban nem változott a foglalkoztatottság a GKI Gazdaságkutató Zrt. reprezentatív lakossági felmérése szerint.

Kincstári közlemény a de minimis támogatások hatósági bizonyítványairól - 2020.09.16.

Módosult a de minimis támogatásokhoz kapcsolódó hatósági bizonyítványok igénylésének menete – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat