Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

Ultrakönnyű, mezőgazdaságban is használható pótkocsi prototípust fejlesztettek ki magyar cégek - 2024.04.05.

Kompozit-technológiával készült ultrakönnyű pótkocsi prototípus-sorozatot fejlesztett ki a kalocsai Budamobil-Cargo Kft., a bajai T.E.T.T. Mérnökiroda Kft. és a Neumann János Egyetem alkotta konzorcium - közölte a kecskeméti egyetem az MTI-vel.

Az inflációnál kisebb mértékben drágulhatnak az élelmiszerek az idén - 2024.04.04.

Éves szinten az élelmiszerek drágulása várhatóan elmarad az inflációtól, vagyis e termékkör visszzafoghatja a pénzromlás ütemét 2024-ben az Erste prognózisai szerint.

Az élelmiszeripar adatalapú fejlesztése javíthatja a versenyképességet - 2024.04.04.

Az élelmiszeriparban a termékpálya integrált, adatalapú fejlesztésével növelhető a szektor versenyképessége, amely az ellátásbiztonsághoz és a fenntarthatósághoz is hozzájárul - mondta Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára a Cibus Hungaricus Alapítvány rendezvényén.

Újrahasznosítanák a háztartásokban keletkezett hulladék 65 százalékát - 2024.04.04.

A háztartásokban keletkezett hulladék 65 százalékának újrahasznosítása a cél - közölte a Békésben szolgáltatást végző Tappe Hulladékgazdálkodási és Köztisztasági Szolgáltató Kft. Ennek érdekében indult el márciusban Békés vármegye több településén is a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék gyűjtése.

Folytatta terjeszkedését és növelte exportbevételét a piacvezető UBM Csoport - 2024.04.03.

105,34 milliárd forint árbevételt és 1,03 milliárd forint adózás előtti eredményt termelt Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja, az UBM a 2023/24-es üzleti év – 2023. december 31-én lezárult – első hat hónapjában. Hazánk piacvezető takarmánygyártó és egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedő cégcsoportja az előző félévben folytatta beruházásait és nemzetközi terjeszkedését: 2023 augusztusában belépett az állattartás szegmensbe és megnyitotta kereskedelmi irodáját Olaszországban.

Digitális bemutató gazdaság díjat kapott tizenhat agrárvállalkozás - 2024.04.03.

A Digitális Agrárakadémia Plusz program 2024-es Digitális Bemutató Gazdaság Díj átadóünnepségét Mosonmagyaróváron tartották március 26-án. Tizenhat agrárvállalkozás kapott díjat.

Márciusban is csökkentek a fogyasztói árak Németországban - 2024.04.03.

Tovább csökkent a németországi infláció márciusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis előzetes adatokon alapuló jelentése szerint.

Egységes támogatási kérelmek: társadalmi egyeztetésen a szabályozási tervezetek - 2024.04.02.

A 2023-ban elindult új Közös Agrárpolitikai szabályrendszer első évének gazdálkodói oldalról érkező jelzései, végrehajtási tapasztalatai alapján módosítják a magyar stratégiai tervet, amelynek tartalmi elemeit február 12-én tették közzé. Ezek alapján jelennek meg a végleges, 2024. évi egységes kérelmekhez kapcsolódó jogszabályok.

Megduplázta nyereségét az élelmiszeripari divízióval is rendelkező OPUS csoport - 2024.04.02.

Egy év alatt megduplázta profitját az OPUS GLOBAL Nyrt., így történelmi csúcsot jelentő, 45 milliárd forintos nettó eredményt ért el a szintén rekord, 686 milliárd forintos árbevétel mellett. A cégcsoport az éves jelentéssel egy időben közzétette első hosszútávú stratégiáját.

Agrárgazdasági területen is bővülhetnek a magyar-kenyai szakmai kapcsolatok - 2024.04.02.

Minden előfeltétel adott a magyar-kenyai gazdasági együttműködés fejlesztéséhez, és hamarosan megszületik a kölcsönös beruházásvédelmi megállapodás is - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Nairobiban.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat