Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

Több mint 13 milliárd eurónyi beruházás érkezett tavaly Magyarországra - 2024.01.04.

Tavaly több mint 13 milliárd eurónyi beruházás érkezett Magyarországra, ami rekordnak számít - mondta közzétett videójában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

3,7 százalékot ért el az államháztartási hiány a tavalyi harmadik negyedévben - 2024.01.03.

A kormányzati szektor GDP-arányos hiánya 3,7 százalék volt tavaly a III. negyedévben és 5,4 százalékot ért el az első három negyedévben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

Felmérést végeznek a rövid élelmiszer-ellátási láncokról - 2024.01.03.

A Széchenyi István Egyetem kutatást végez a rövid élelmiszer-ellátási láncok és ezeken belül a helyi termékek előállításának, valamint fogyasztási és vásárlási szokásainak felmérésére.

Varga Mihály: kedvező változásokat mutatnak a 2023-ról szóló költségvetési adatok - 2024.01.02.

Megérkeztek az első összesítések a tavalyi, 2023-as év költségvetési adatairól - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán.

Sikeresnek tartják, ezért tovább bővítik az online árfigyelő rendszert - 2024.01.02.

Az ételallergiások által leggyakrabban fogyasztott laktóz- és gluténmentes termékek és a marhahús is bekerül az Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszerbe. A közlemény szerint a bővüléssel január közepétől már 78 termékkategóriában - ami napi szinten több mint 1300 élelmiszerterméket jelent - hasonlíthatják össze az árakat a vásárlók.

Újabb jelentős béremelést hajt végre az Aldi Magyarország - 2024.01.02.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. munkatársai az értékesítés és a logisztika területén, valamint az irodai munkakörökben is egységesen 12 százalékos béremelést kapnak január 1-jétől. Huszonnégy hónap alatt ez már a negyedik béremelés, amelyek összértéke legalább 38 százalék, egyes pozíciókban pedig ennél is magasabb.

Hatszorosára emelik az Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program keretösszegét - 2023.12.29.

A magyar vállalkozások megerősítése érdekében a kormány az Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program (ÉLIP) keretösszegét közel hatszorosára emeli - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM). A közlemény szerint a szeptemberben bejelentett ÉLIP iránt óriási méretű érdeklődés mutatkozott.

Kedvező kamatozással juthatnak hitelekhez az élelmiszeripari cégek az EXIM programjában - 2023.12.29.

A korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel folytatja az EXIM Magyarország a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogramot. A kormány a hitelprogram keretösszegének 200 milliárd forintos bővítéséről döntött a hazai gazdasági növekedésében kulcsszerepet játszó iparágak, így az élelmiszeripar számára.

Nagy István: a nehézségek ellenére jó évet zárt a hazai mezőgazdaság - 2023.12.29.

A finanszírozási nehézségekkel teli 2023-as évben kulcsfontosságú volt az ágazat számára, hogy a gazdálkodók rekordösszegű, több mint 1300 milliárd forint agrártámogatást vehettek igénybe Nagy István agrárminiszter értékelése szerint.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat