Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

A magyar agrárexport szempontjából sem kedvező, hogy csökken a német kiskereskedelmi forgalom - 2023.11.02.

Németországban csökkent a kiskereskedelmi forgalom szeptemberben havi és éves összevetésben egyaránt.

A vártnál gyorsabb ütemben csökken az euróövezeti infláció - 2023.11.02.

Októberben az elemzői várakozásoknál erőteljesebben mérséklődött az éves infláció az euróövezetben - közölte nem végleges adatként az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

Jövőre is kedvező feltételekkel lehet igénybe venni a Széchenyi Kártya program feltételeit - 2023.10.31.

2024-ben a gazdasági növekedés helyreállítása érdekében a Széchenyi Kártya Program termékei továbbra is változatlan, kedvező feltételek mellett lesznek elérhetők a kkv-k számára a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM)közleménye szerint.

Szeptemberben emelkedett a foglalkoztatotti létszám - 2023.10.31.

Szeptemberben a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 759 ezer főre emelkedett – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A férfiak körében 12 ezer fős, a nőknél 8 ezres növekedés volt.

Madárinfluenza-veszély: a magas kockázatú megyékben a baromfik zárva tartását rendelte el az országos főállatorvos - 2023.10.30.

A kereskedelmi célból baromfit tartó gazdaságokban azonnali hatállyal elrendelete a baromfik zárva tartását Pásztor Szabolcs országos főállatorvos Magyarország magas kockázatúnak azonosított megyéiben. A Földművelésügyi Értesítőben október 26-án megjelent határozatra a madárinfluenzás fertőződések kockázatának csökkentése miatt volt szükség.

Szükség van a digitális átállásra az agráriumban - 2023.10.30.

Az agráriumot érintő technológiai változások exponenciális ütemben zajlanak, így ehhez kell igazítani az agrárszakképzést – jelentette ki Nagy István agrárminiszter.

Békésben fizették ki eddig a legtöbb agrártámogatási előleget - 2023.10.30.

Október 16-án megkezdődött a mezőgazdasági közvetlen támogatások előlegeinek kifizetése, amelyben eddig Békés vármegye országosan az első helyen áll.

Baromfiágazati állatjóléti támogatás: módosul a vidékfejlesztési felhívás - 2023.10.27.

Módosul a Vidékfejlesztési Programból finanszírozott baromfiágazati állatjóléti támogatásról szóló felhívás. A módosítás a gazdálkodási év végén benyújtandó igazoló dokumentumokat érinti.

Jövő februárban újra takarmányozási mesterképzés indul Keszthelyen - 2023.10.27.

2024 februárjában ismét indul a takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnöki mester (MSc) szak levelező formában a MATE Georgikon Campusán Keszthelyen. Az elektronikus jelentkezés és a dokumentumok elektronikus feltöltésének határideje 2023. november 15.

Szeptemberben 3,9 százalékos volt a munkanélküliség a KSH adatai szerint - 2023.10.27.

A munkanélküliek száma 2023 szeptemberében 191 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 3,9 százalék volt – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat