Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

Tejüzem nyerte az idén a Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíjat - 2024.04.17.

A Zilda tejüzem nyerte a 2024-es Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíjat, az idei Magyar Növénytermesztésért Termék Nagydíjat pedig az Agrova Kft. kapta. A XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítói részére meghirdetett elismeréseket Hódmezővásárhelyen adták át.

Csaknem félmilliárd forinttal támogatják idén a hungarikum-pályázatokat - 2024.04.17.

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca – jelentette be V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos.

Súlyos szalmonella-fertőzéseket okozott az Egyesült Királyságban az ukrán baromfihús - 2024.04.16.

Több mint 500 esetben regisztráltak az Egyesült Királyságban az utóbbi időszakban olyan szalmonellafertőzést, amelynek forrása szennyezett ukrán baromfihús volt. Ezt az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) vizsgálatai is megállapították. Ágazati szakértők folyamatosan figyelmeztetnek az ukrán baromfiimport veszélyeire. 

Magyar Pulykaszövetség: éves közgyűlés május 2-án - 2024.04.16.

Éves közgyűlést tat május 2-án a Magyar Pulykaszövetség. A közgyűlés helyszíne a lajosmizsei Geréby Kúria és Lovasudvar lesz.

Fenntarthatósági pályázat: agrártanulókat támogat a K&H - 2024.04.16.

Agrárképzésben tanuló hallgatókat támogat a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat, amelyet 10. alkalommal hirdet meg a K&H.

Beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert az agrárkamara - 2024.04.16.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) április 15-én beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját. A rendszer minden évben több milliárd forint kárt előz meg a mezőgazdaságban, emellett lakossági, ipari, állami létesítményeket, ingatlanokat és ingóságokat is véd.

Közgyűlést tart május 2-án a Magyar Broilerszövetség - 2024.04.15.

Május 2-án közgyűlést tart a Magyar Broilerszövetség.

Kibővítette az Agrár Széchenyi Kártya hitelkonstrukciókat a kormány - 2024.04.15.

Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukciók kibővítéséről döntött a kormány - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A konstrukciók számára 2026-ig további 45 milliárd forintot biztosítanak.

Környezetterhelést mutató jelölési rendszert vezetne be az élelmiszerekre a versenyhivatal - 2024.04.15.

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) podcastjében Berezvai Zsombor, a GVH vezető közgazdásza.

Hároméves mélypontra zuhant a német infláció - 2024.04.15.

Az előzetesen közölttel összhangban közel hároméves mélypontra lassult a németországi infláció márciusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett végleges adatai szerint.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat