Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

Gyorsult a pénzromlás üteme az euróövezetben - 2024.01.18.

Decemberben az előzetesen közöltnek megfelelően gyorsult az éves infláció az euróövezetben - közölte végleges adatként az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

Nagy István: az idén is rendelkezésre állnak az agrártámogatások - 2024.01.17.

Az agrártámogatások 2024-re is biztosítottak, a költségvetésből 650 milliárd forint kiegészítés jut a vidékfejlesztési forrásokhoz - mondta évindító sajtótájékoztatóján Nagy István agrárminiszter.

Minden korábbit felülmúltak tavaly a SZÉP-kártya költések - 2024.01.17.

Csúcsot döntöttek a SZÉP-kártya költések 2023-ban, és a fizetőeszköz továbbra is a belföldi turizmus motorja - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az MTI-vel.

Ismét gyorsul az infláció a kulcsfontosságú német piacon - 2024.01.17.

Németországban gyorsult az infláció decemberben - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatként.

Kiterjesztett gyártói felelősség: januártól módosult a szabályozás - 2024.01.16.

Módosították a a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerrel (EPR), valamint a kötelező visszaváltási díjas rendszerrel (DRS) összefüggő kormányrendeleteket.

A kedvezőbb adatok nyomán új szakaszához érkezett az infláció elleni küzdelem - 2024.01.16.

Új szakaszába lépett az infláció elleni küzdelem, miután decemberben a vártnál lényegesen alacsonyabb szintre csökkent a pénzromlás üteme Magyarországon.

Ismét bővítették az online árfigyelő rendszert - 2024.01.16.

Bővült az árfigyelő, így már 78 termékkategória napi árait mutatja meg a rendszer. Bekerültek a speciális étrendet követők által leggyakrabban fogyasztott termékek, továbbá a marhahús és az ásványvíz is.

Újabb közös levélben lépnek fel az ukrán agrártermékek ellen a kelet-európai uniós tagállamok - 2024.01.15.

Közös levélben szólítják fel ismét cselekvésre az Európai Bizottságot a határmenti tagállamok agrárminiszterei, hogy Brüsszel találjon megoldást és segítsen a gazdáknak az ukrán mezőgazdasági termékek okozta piaci zavarok kezelésében.

MNB: gyorsuló ütemben csökken a hazai infláció - 2024.01.15.

2023 decemberében gyors ütemben folytatódott a hazai infláció csökkenése - állapította meg értékelésében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Több szolgáltatást is nyújt tagjainak az agrárkamara - 2024.01.15.

A laborszolgáltatások, a mezőgazdasági biztosítás, valamint a különböző képzések terén is több szolgáltatást nyújtott az elmúlt évben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat