Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Kárenyhítésí támogatások: megjelentek a referenciaárak - 2020.10.30.

Megjelentek a referenciaárak és átlaghozamok a 2020. évi kárenyhítő juttatás iránti kérelem benyújtásához.

November végéig tart a KSH mezőgazdasági összeírása - 2020.10.26.

Még egy hónapig tart a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020, melynek során személyesen keresik fel a gazdákat az összeírók.

Leginkább beruházásokra használják az új Nhp-s forrásokat a cégek - 2020.10.26.

Főképp beruházásokra kérik a Növekedési hitelprogram (Nhp) Hajrá!  hiteleit a cégek, a szerződött összegek október végéig már meghaladták a 600 milliárd forintot az MTI-nek nyilatkozó hitelintézetek adatai szerint.

Erősítheti a külpiaci pozíciókat az exportvédelmi program - 2020.10.26.

A kedvezményezett cégek külpiaci pozícióinak erősödésével megtérülhetnek a nemzeti exportvédelmi programban nyújtott kormányzati támogatások - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Az egész országra aszályhelyzetet hirdettek - 2020.10.26.

Aszályhelyzetet hirdetett az agrárminiszter a 2020. kárenyhítési évre az ország egész területére - közölte az Agrárminisztérium (AM).

Járványvédelmi rendszerek: döntöttek a vidékfejlesztési pályázatokról - 2020.10.25.

Két és fél milliárd forint jut a baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek kialakítására a Vidékfejlesztési programnak köszönhetően, a pályázatot eredetileg kétmilliárd forintos keretösszeggel hirdették meg - közölte az Agrárminisztérium (AM).

Tanácsi állásfoglalás a biodiverzitási stratégiáról - 2020.10.25.

Az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta a 2030-ig tartó időszakra szóló uniós biodiverzitási stratégia célkitűzéseit és az abban foglalt természetvédelmi és -helyreállítási célokat, valamint megállapodásra jutott az európai klímarendeletre vonatkozó javaslat főbb pontjairól.

Szavazott az új Közös Agrárpolitikáról az Európai Parlament - 2020.10.25.

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében - szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban.

Új adatszolgáltatási megoldásokat alkalmaz a KSH - 2020.10.25.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) új megoldásokat vezetett be a megnövekedett adatigények kiszolgálására - közölte a hivatal az MTI-vel a Statisztikai Világnapra kiadott közleményében.

Országos főállatorvos: a koronavírus nem terjed élelmiszerekkel - 2020.10.24.

Az eddigi tudományos ismeretek alapján az élelmiszerek és azok csomagolóanyagai nem játszanak szerepet a koronavírus terjedésében – közölte Bognár Lajos országos főállatorvos.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat