Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Ukrán agrártermékek: meghosszabbították az uniós védintézkedések felfüggesztését - 2023.05.10.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén hozzájárult az Ukrajnából származó mezőgazdasági termékek behozatalára vonatkozó rendkívüli uniós intézkedések fenntartásához.

Árfigyelés: júliustól vezetik be az online rendszert - 2023.05.09.

Július 1-jén indul az online árfigyelő rendszer. Az online árfigyelő adatbázist a Gazdasági Versenyhivatal működteti.

Tavaszi élelmiszergyűjtő akciót szervez a Magyar Élelmiszerbank Egyesület - 2023.05.09.

Az élelmiszerek drágulása miatt idén először tavasszal is szervez élelmiszergyűjtő akciót a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, amely május 12-13-án az ország 115 településén várja a lakosság felajánlásait.

Baromfi Világnap: háttéranyag a baromfiszektort érintő legfontosabb kérdésekről - 2023.05.08.

Magyar kezdeményezésre a világon minden év május 10-én ünneplik a Baromfi Világnapot. A Baromfi Termék Tanács az esemény kapcsán szakmai háttéranyagot készített, amely a hazai baromfiágazatot érintő legfontosabb információkat, illetve a budapesti Vajdahunyad várába szervezett, május 12-i szakmai konferencia programját tartalmazza.

Kötelező élelmiszerakciók: vége a társadalmi egyeztetésnek - Hamarosan megjelennek a részletszabályok - 2023.05.08.

Júniustól indul az élelmiszerláncok kötelező akciózása, miután befejeződtek a szabályozás bevezetését megelőző társadalmi egyeztetések. A részletszabályokat a közeljövőben teszik közzé a Magyar Közlönyben.

Kulcskérdés az energiahatékonyság javítása a mezőgazdaságban - 2023.05.08.

A termelési folyamatok, illetve az energiafelhasználás optimalizálása a mezőgazdaságban kulcskérdéssé vált az elmúlt időszakban, amely tőkeigényes, azonban megtérül, éppen ezért ennek támogatása kiemelt jelentőségű az agrártárca számára - jelentette ki Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára.

A statisztikák szerint több millió tonna ukrán gabona érkezett Lengyelországba - 2023.05.08.

Mintegy 3,5 millió tonna gabona, vagyis a tavalyi lengyel termés tíz százalékának megfelelő mennyiség áramlott be Ukrajnából Lengyelországba - közölte Robert Telus lengyel mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszter.

A hazai fogyasztók nagy része csökkenti kiadásait egy felmérés szerint - 2023.05.05.

A magyar fogyasztók 86 százaléka igyekszik csökkenteni kiadásait az EY nemzetközi tanácsadó kutatása szerint. A vásárlók az árat tartják a legfontosabb szempontnak.

Több mint 12 százalékkal csökkent márciusban a kiskereskedelmi forgalom - 2023.05.05.

Márciusban a kiskereskedelem forgalmának volumene - jelentős bázishatás mellett - a nyers adat szerint 12,6, naptárhatástól megtisztítva 13,1 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Magyarország 2024-re teljesítheti az euró bevezetéséhez szükséges kritériumokat - 2023.05.05.

Az euró bevezetéséhez szükséges maastrichti kritériumokat 2024 végére teljesítheti Magyarország - jelentette ki Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 53. küldöttgyűlésén.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat