Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! IFS Food 7 Belső auditor képzés BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Híreink

Az ukrán termékek importvámjának felfüggesztésére tett javaslatot az Európai Bizottság - 2022.04.28.

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy egy évre függesszék fel az Európai Unióba irányuló valamennyi ukrán exportra kivetett vámokat, és minden vonatkozó védintézkedést.

Gulyás Gergely: több mint 5 százalékkal fékezik az inflációt az árkorlátozó intézkedések - 2022.04.28.

Az árkorlátozó intézkedések több mint 5 százalékkal csökkentik az inflációt, amely ezek nélkül, a jelenlegi 8,5 százalék helyett, 13 százalék feletti lenne Magyarországon - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Tisztújítással egybekötött küldöttgyűlést tart május 13-án a BTT - 2022.04.28.

Május 13-án tisztújítással egybekötött küldöttgyűlést tart a Baromfi Termék Tanács (BTT). A küldöttgyűlés helyszíne a budapesti Vajdahunyad vára lesz.

Országos főállatorvos: támogatási lehetőségek és madárinfluenza elleni védekezés a tojótyúkágazatban - 2022.04.28.

A tojótyúkágazat támogatási lehetőségeiről tartott előadást Bognár Lajos országos főállatorvos a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének április 26-i közgyűlésén. Az előadás kitért a madárinfluenza elleni védekezés fontosságára és lehetőségeire is.

Prof. Dr. Sütő Zoltánt, a MATE egyetemi tanárát választották a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének elnökévé - 2022.04.27.

Megválasztotta új tisztségviselőit április 26-i közgyűlésén a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége. A szervezet új elnöke Prof. Dr. Sütő Zoltán, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) egyetemi tanára lett.

A Világbank jelentése szerint idén több mint 20 százalékkal emelkednek az élelmiszerárak - 2022.04.27.

Az Ukrajna elleni orosz háború okozta sokk következtében idén meredeken emelkednek a globális energia- és élelmiszerárak - derül ki a Világbank negyedévente ismertetett, árupiaci kilátásokról szóló jelentéséből. A globális energiaárak 50,5 százalékkal emelkednek tavalyhoz képest, 2023-ban viszont már 12,4 százalékkal csökkennek.

A tűzeset után ismét megindult a termelés a Hungerit vágóhídján - 2022.04.27.

A múlt heti tűzesetet követően ismét termelnek a Hungerit vágóhídján - közölte a Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.

Csaknem 550 ezer forintra nőtt a havi bruttó átlagkereset - A mezőgazdaság jóval elmarad az átlagtól - 2022.04.27.

Februárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete - a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a foglalkoztatás szempontjából jelentős nonprofit szervezeteknél - 546 ezer forint volt, 31,7 százalékkal nagyobb az egy évvel korábbinál. A mezőgazdaságban a bruttó átlagkereset 345 ezer 900 forint volt.

Baromfi Világnap: ünnepélyes szakmai konferencia május 13-án - 2022.04.26.

Május 13-án rendezi meg a Baromfi Világnap ünnepélyes szakmai konferenciáját a Baromfi Termék Tanács (BTT). Az eseménynek a budapesti Vajdahunyad vára ad otthont. Május 13-án sor kerül a BTT 2022. évi küldöttgyűlésére is.

Nagyobb szükség lenne a védjegyoltalomra az élelmiszeriparban - 2022.04.26.

Lemaradásba kerültek a magyar élelmiszeripar kis- és közepes vállalkozásai a védjegyoltalomban, ezért ösztönözni kell a szellemi jogok érvényesítését - közölte az MTI-vel a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH).

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat