Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

A koronavírus-járvány miatt felértékelődött az élelmiszeripar szerepe - 2020.08.28.

Az elmúlt hónapokban, a veszélyhelyzetben felértékelődött a hazai élelmiszeripar szerepe – jelentette ki Nagy István agrárminiszter. Nemzetbiztonsági érdek, hogy az élelmiszerellátás jellemzően magyar forrásból történjen.

A kkv-knak szánják a gazdaságfejlesztési források jelentős részét - 2020.08.28.

Több mint 50 milliárd eurónyi forrás áll Magyarország rendelkezésére a 2021-2027 közötti európai uniós költségvetési időszakban. Ennek 30 százalékát gazdaságfejlesztésre és innovációra lehet fordítani.

Kampányt indít a kormány a hazai termékek népszerűsítésére - 2020.08.27.

Válaszd a hazait elnevezéssel kampányt indít a kormány a hazai előállítású termékek népszerűsítésére – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

Szeptemberben kezdődik az újabb kamarai startup inkubációs program - 2020.08.27.

Szeptemberben indul a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara TechLab elnevezésű második inkubációs programja. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a startupok vezető nagyvállalati partnerekkel dolgozzanak a piacot meghódító megoldásaikon. A programba augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

A baromfihúsokról is egyeztetett az agrárkamara és a SPAR - 2020.08.27.

Az élelmiszer-kereskedelmi folyamatokról egyeztettek
a napokban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a SPAR vezetői. Az egyeztetéseken a baromfihúsokkal kapcsolatos kérdések is terítékre kerültek. A felek szerint a szervezettség javításával tovább növelhető a hazai élelmiszerek aránya a kiskereskedelmi láncok üzleteiben.

A vírusjárvány lökést adhat az agrárgazdasági digitális fejlesztéseknek - 2020.08.27.

A koronavírus-járvány a mezőgazdaságban is olyan informatikai készségek megszerzését és módszerek alkalmazását kényszerítette ki, amelyek lökést adhatnak az eddig vontatottan haladó digitális fejlesztéseknek – véli a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Újranyitják az élelmiszer-feldolgozói átmeneti támogatási programot - 2020.08.26.

A jelentős érdeklődés miatt az Agrárminisztérium úgy döntött, hogy az élelmiszer-feldolgozóknak szóló átmeneti támogatási programot augusztus 31-én ismételten megnyitja. Így az első támogatási körről esetlegesen lemaradt ágazati szereplők is benyújthatják támogatási kérelmeiket.

Készülnek az agrártárca budapesti épületének rekonstrukciós tervei - 2020.08.26.

Már dolgoznak az Agrárminisztérium Kossuth téri épületének rekonstrukciós tervein - mondta Wachsler Tamás építészmérnök, a Steindl Imre-program vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában.

Júliusban csökkent először a hazai álláskeresők száma - 2020.08.26.

Az álláskeresők száma a koronavírus-járvány megjelenése óta havi összevetésben júliusban csökkent először, 2,8 százalékkal. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a júliusi zárónapon 365 800 álláskereső szerepelt, 10 500-zal kevesebb a júniusinál.

Újra kötelező a maszkviselés a debreceni élelmiszerpiacokon - 2020.08.26.

A debreceni élelmiszerpiacokon újra kötelező maszkot viselni vagy a szájat és az orrot teljes egészében elfedni kendővel, sállal.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat