Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Híreink

Minőségi fejlesztések alapozhatják meg a hazai gazdaság versenyképességét - 2024.05.10.

Mind a magyar, mind az európai versenyképességet a termelékenység minőségének javítása alapozhatja meg hosszú távra - mondta Nagy Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparügyekért felelős helyettes államtitkára a Magyar Innovációs Szövetség 35. közgyűlésén.

"Mentes" termékek munkacsoportot hozott létre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - 2024.05.09.

A "mentes" termékek munkacsoportjának megalakulásával bővült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kiemelt szakmai tevékenysége.

Innovációs Napokat tartanak a Pécsi Tudományegyetemen - 2024.05.09.

Idén is megtartják a Pécsi Tudományegyetem hagyományos kutatás-fejlesztési rendezvényét. A május 14-én és 15-én zajló Innovációs Napok középpontjában a mesterséges intelligencia, valamint a tudományos és üzleti kapcsolatok fejlesztése áll majd.

Baromfi Világnap: május 10-e a baromfis szakma ünnepe - 2024.05.08.

Magyar kezdeményezésre május 10-én ünnepli a baromfis szakma a Baromfi Világnapot, amelynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a baromfiágazat szereplőire. Napjainkban a baromfihús a legnagyobb mennyiségben termelt és fogyasztott húsféleség, és a világnépesség növekedésével az ágazat szerepe tovább erősödik.

VP-s állatjóléti támogatás. június 10-ig kell benyújtani a kérelmeket - 2024.05.08.

A VP3-as baromfi állatjóléti támogatás kifizetését az egységes támogatási kérelem keretei között kell igényelni – hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács. A támogatási kérelmek benyújtás határideje június 10-e.

Nagy István agrárminiszter hivatalában fogadta a FAO főigazgató-helyettesét - 2024.05.08.

Magyarország továbbra is szoros együttműködésre törekszik a FAO-val. Nagy István agrárminiszter hivatalában fogadta Viorel Gutu FAO főigazgató-helyettest.

Újabb adománygyűjtő kampányba kezd a Magyar Élelmiszerbank - 2024.05.08.

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

Tovább növekedtek a világpiaci élelmiszerárak a FAO adatai szerint - 2024.05.07.

Áprilisban már a második egymást követő hónapban nőttek a globális élelmiszerárak havi összevetésben, azúttal elsősorban a hús, a növényi olajok és gabonafélék drágulása miatt, amit nem tudott ellensúlyozni a cukor és a tejtermékek árának csökkenése.

Az Egyesült Királyság határ- és vámellenőrzéseire vonatkozó legújabb változtatások - 2024.05.07.

Az Egyesült Királyság által ötödszörre elhalasztott határ- és vámellenőrzési rendszer első szakaszára 2024. január 31-án került sor, amelynek következő – fizikai ellenőrzéseket bevezető – szakasza április 30-án lépett életbe.

Márciusban 4,2 százalékkal nőtt a hazai kiskereskedelmi forgalom - 2024.05.07.

Márciusban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 3,6, naptárhatástól megtisztítva 4,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat